היי

היי

היי, בגלל שזה אינטרנט, אני מעדיפה לא לגלות את השם שלי......... אבל אפשר פשוט לקרוא לי פיטה :) בכל מקרה, אני בד"כ לא נמצאת בפורומים כי הם נורא מבלבלים אותי *_* חחח אבל רציתי לנסות... ניגנתי בפסנתר 6 שנים ותאמת, לא כל כך אהבתי את זה.. אבל השנה אני רוצה לחזור כי בא לי להמשיך! לפי מה שאני רואה כולכם כזה נורא בקטע של פסנתר! אני יותר אוהבת לנגן שירים ישראליים/שירים מודרניים כאלה... אני לא אוהבת לנגן קלאסי.... למרות שאני מרגישה מאוד מיוחדת שאני מנגנת קלאסי כי אז אני מרגישה בין האנשים האלה שמנגנים קלאסי יפה! אבל אין לי כח להתאמן מספיק בשביל להגיע לרמה הזו... חיחי ^-^ אני אוהבת בעיקר דיסני! אם מישו סתם בא לו לדבר, שיכתוב לי :)
^-^ חיחי איזה חמוד

Milk Me

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז איזה סוג מוסיקה את אוהבת כי לא כל כך הבנתי מה כתבת שם לא הגדרת כמו שצריך

:)

אני אוהבת לנגן שירים ישראליים, ובעיקר שירים של דיסני! אני מתה על שירים של דיסני! המורה שלי הוא כזה מורה שלא נותן לי לנגן תווים מספר אלא הוא כותב את התווים.. בד"כ אני צריכה לגלות את יד ימין עם השמיעה המוזיקלית ואז הוא עוזר לי להמציא יד שמאל... שירים של דיסני הכי שוים :)))

טוב מאוד שאת אוהבת סגנון מודרני

אני במקומך הייתי מתחיל לגלות את עולם ההרמוניות (אקורדים) כך תוכלי לנגן כל שיר כמעט ותביני למה תו מסוים בא אחרי תו אחר ולהפך זוהי תחושה מדהימה וכיפית בנוסף לכך שזה אחלה טריק למסיבות. כל מסיבה שיש פסנתר החברים ואני מככבים :) אם את תצטרכי הדכה, שאלה או עזרה כולנו פה! :)) בהצלחה

מזתומרת?

מזתומרת אקורדים? לא יודעת כשלמדתי פסנתר אז לא משו התאמנתי אז למרות שלמדתי 6 שנים, אני ברמה בערך של 3 *_* כי פשוט התחלתי ללמוד כי סבא שלי רצה שאני ילמד וקנה לי פסנתר... אחרי 3 שנים בערך רציתי לפרוש, אבל נורא לא היה נעים לי מסבא שלי כי הוא קנה לי פסנתר במיוחד בשביל זה! ואז פשוט הפסקתי להתאמן... =\\ המורה שלי ניסה ללמד אותי כל הקטע של אקורדים ואיך שממציאים יד שמאל אבל לא ממש קלטתי את זה...

תראי יש מיליון סוגים של נגינה

ביד שמאל וביד ימין בדר"כ כלל במודרני או לפחות ב "שירים" כלומר בשירים שאת שומעת ברדיו לדוגמא או משהו כזה יד ימין מנגנת את האקורדים של השיר. ישנן עשרות אם לא מאות טכניקות לפירוק ומעבר בין אקורדים (כלומר : איך יד ימין תנגן את האקורדים). בדר"כ יד שמאל עושה דאבל באס. כלומר באס כפול. אם האקורד לדוגמא הוא C אז יד שמאל תנגן דו נמוך ודו עוד יותר נמוך שישמש כבאס לאותו אקורד. כל מעבר אקורד מחליפים בין הבאס. כל החוכמה היא להיות מתוחכם בכל מה שקשור ליד ימין. המוזיקה היא מאוד אילתורית, את יכולה פעם לנגן את אותו אקורד בצורה אחת ופעם אחרת לנגן אותו בצורה אחרת. זה נותן הרבה חופשיות בנגינה, מה שאין בקלאסי. בקלאסי את חייבת להיות נעולה על התווים והקצב המוכתב. בג'אז את חופשיה ויכולה לנגן כפי רצונך והכי חשוב לנגן כפי שאת שומעת את השיר. ישנה עוד טכניקה של נגינה אבל היא יותר אלתורית. לדוגמא אם את יודעת את האקורדים של השיר את יכולה לנגן את המלודיה של השיר עם זרת יד ימין, עם אגודל יד ימין לנגן את המרווח של האקורד (אני לא יכול להסביר זה תלוי בשיר ובאקורדים) וביד שמאל לתת באסים (דאבל באסים כמובן).

למעלה