היי

F l a M e

New member
היי

לפני כמה ימים עישנתי נרגילה עם חברה... עכשיו הכל היה טוב ונחמד ואז פשוט התחלתי להרגיש רע מהנרגילה כאב לי הראש כאבה לי הבטן והרגשתי שאם אני לוקחת עוד שחטה זה יהיה רע ממש רע...לקחתי סיגריה וזה היה בסדר... אני לא יודעת מה קרה ...אף פעם נריגלה לא השפיעה עליי לרעה... מישהו יודע למה זה קרה? תודה מראש.

lizard

New member
יכול להיות שפשוט עישנת

משהו לא טוב. הנרגילה היתה נקייה? מים צלולים וצינור נקי? אם ניקו אותה לפני, כמה זמן עבר עד שעישנתם? עם איזה חומרים השתמשו כדי לנקות? האם גם מישהו/י אחר/ת לקו בתופעה הזו? גם לי מידי פעם הנרגילה עושה כאבי ראש ותחושות הקאה. לפעמים מנת הניקוטין שאנחנו סופגים גדולה מידי. נכון שבטבק של הנרגילה יש עקרונית פחות ניקוטין אבל העישון עצמו יותר עמוק. מקווה שלא יקרה לך יותר
והכי חשוב...ברוכה הבאה לפורום

F l a M e

New member
האמת...

שאין לי מושג אם זנ נקי או לא ואיך ניקו את ומה ומו כי אני וחברה שלי שכרנו את הנרגילה באילת (איפה שאני גרה) , לחברה שלי זה לא עשה כלום. זה נורא מוזר ....יכול להיות אתה צודק שזה יותר מדי ניקוטין... ואגב כל פעם עכשיו שאני נזכרת בריח של הנרגילה זה עושה לי כל כך רע!... אקיצר נישאר עם הסיגריות..... תודה!

lizard

New member
את מוזמנת אלי לנרגל ../images/Emo13.gif

אני גר ליד מרכז מור. הנרגילות במקומות הללו לא עוברות נקיון יסודי לדעתי. גם איכות הטבק לא ממש ידועה כי הם מן הסתם משתמשים בהכי זול. חוץ מזה הם יקרנים נורא, 20 שקל לעישון זה לא עסק.

lizard

New member
אוי גוועלד ../images/Emo5.gif

ב25 שקל אפשר לארגן איזה 10 ראשים לפחות. ים כסף הם עושים מזה. חבל שכל החופים השווים כבר תפוסים ויש על זה מאפיה רצינית

F l a M e

New member
עכשיו....

חברה שלי אומרת שיכול להיות ששמו לי סמים שם....צחקתי כי לא הרגשתי שום דבר נחמד בכל העיניין וגם החברה שהייתה איתי הייתה בסדר גמור... כוסעמק עכשיו שאני חושבת על זה אני מרגישה כזאת סתומה! שילמתי 25 ש"ח בשביל חרא שבקושי עישנתי.... אוף!

lizard

New member
לא נורא. למדת בדרך הקשה

איפה זה היה בכלל? שנדע לא לעשן שם.

F l a M e

New member
זה היה

בגרין ביץ' אבל תשמע יש שם הרבה אנשים מעשנים והכל טוב ויפה ככה שיכול להיות שזה רק אני או שהיה לי משהו רע באותו יום אז אל תשלול את הגרי כי זה אחלה מקום...

lizard

New member
עשן לראש זה טוב.

יכול באמת להיות שזה היה משהו שלא הסתדר לך טוב. מצד שני, הרבה לא יודעים מה הם בדיוק מעשנים.

bercko21

New member
בכל מקרה,

סמים זה לא היה, צריך להיות פרייר רציני כדי לשים סמים בנרגילה ב25 שקל....

F l a M e

New member
ברור שזה לא היה

סמים.... זה עוד רעיון מטומטם של חברה שלי.... אני חושבת זה יכול להיות שזה היה ראש רק בשביל שתינו ועישנתי יותר מדי באותו יום.. לא יודעת מה קרה....

j i m m y

New member
בחיים לא ישימו סמים בנרגילה.

לא חבל על הכסף ? אם זה היה עם סמים זה היה עולה פי 10 יותר יקר. סמים זה לא דבר זול. ואם היה בזה סמים, אז לא היית מרגישה כל כך גרוע. סמים אמורים לתת הרגשה טובה.

rasta girl

New member
חופשי...

אמנם יש כמה יוצאים מן הכלל
והגרין ביץ' זה מקום מדהים עם מוזיקה ברמה בין השעות-5-7.30 בערב...

slowhand1

New member
לי היה גם קטע כזה לפני כמה ימים

היינו עם נרגילה פרטית ואז והחבר'ה פרשו למחשב ואני נשארתי עם הנרגילה לבד כי הייתי שבוז. ואז פתאם אחרי כמה שכטות הרגשתי חרא וכמעט הקאתי בקושי גררתי את עצמי אל החברים שלי וצנחתי על המיטה עד היום אנ'לא יודע מה זה.. דוקא החומר היה נחמד באיכות טובה (למרות שאנ'לא ממש מבין באכויות של זה אבל זה היה באריזה מכובדת...) הוא היה טעם מנטה והוא היה מעורבב עם חומר אחר נדמה לי דובדבן אבל הדובדבן לא הורגש..שתי החומרים היו מאותה חברה...והמים היו נקיים ונרגילה היא נרגילה שאנחנו השתמשנו בא הרבה לפני כן ולא עשתה בעיות לפני כן... אין לי מושג מה קרה שם או למה זה קרה...אם משהו יודע להסביר אני אשמח לשמוע..

lizard

New member
אולי לקחת את העשן

לבטן במקום לריאות. גם לי לפעמים יש תחושות הקאה מהנרגילה. אז אני מפסיק ונותן לגוף לנוח.

למעלה