היי.......

היי.......

אני חדש בפורום.... ויש לי שאלה... כולם אומרים שהשיער של דנה זה פאה ואני אומר שלא... מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא..... תודה...

לא נראה לי...

אני חושב שרוב הזמן היא בלי פיאה. לפעמים כן ורואים את זה אבל זה כבר לא קורה הרבה...

אז כן......

יש לה שיער ארוך שהוא לא פאה

KristineW

New member
נו, איזה שטויות..../images/Emo2.gif

לדנה יש שיער ארוך ויפה וחוץ מזה, היא אוהבת לשנות כל הזמן תסרוקות, אז היא שמה לפעמים כל מיני תוספות לשיער ולפעמים פאות...
אבל איך שרואים אותה ביום יום ולא בהופעות למשל, זה השיער שלה!!

jos20

New member
המממ

אני כמעט בטוח שב"פגוש את העיתונות" היא חבשה פיאה... זה היה כל כך דומה לפיאה ואם זה לא היה פיאה, משהו היה דפוק בסטיילינג, ובכלל היא צריכה סטייליסט מעולה דחוף, כי היא לאחרונה נראית ממש לא משהו. היא נראתה הכי טוב ב1998, לפני ואחרי דיווה, בהופעה שלה ב-top of the pops היא פשוט היתה מדהימה!!! מושיקו יש לך תמונות מאותה הופעה? פרסם כמה בבקשה כדי להוכיח את טענתי! דווקא הסלסול הרך שהיה לה בהופעה בקניון הזהב היה נראה ממש טוב.

KristineW

New member
כן, היא הייתה מהממת אז..../images/Emo68.gif

חיפשתי בשבילך תמונות TOTP, והדבר היחיד שהיה רשום אצלי שזה משם, זאת התמונה הזאת... בכל אופן, היא הייתה הכי מהממת באותה התקופה גם לדעתי!!

jos20

New member
תודה קריסטין!

אבל באקסטרים קלוז אפ הזה לא רואים את ערימת השיער המהממת שהיתה לה, ואת השמלה הירוקה של ז'אן פול גוטייה עם המחשוף הנדיב :)

לדנה אין פאה,

יש לה שיער ארוך עד הכתפיים מעותר בפסים בלונדינים, לעיתים בשל הצורך לשנות תסרוקת או להתאים מראה מסויים לקונספט של הופעה היא שמה תוספות, ומחליפה צבע, השיער הטבעי שלה הוא ארוך, והאמת ממש יפה!

אני שאלתי......

אם יש לה פיאה בגלל התוכנית פגוש את העיתונות זה היה ניראה כמו פאה.. היא הופיעה בשכונה שלי ביום העמצאות שנה שעברה והיא הייתה פשוט מהממת....

jos20

New member
דנהה1

פחות או יותר.... בכל דבר טוב יש גם כמה שמקלקלים.. :) למה?

aiz1983

New member
הפאה של דנה ../images/Emo26.gif

טוב כיום לדעתי אין לדנה פאה אבל ........ לפני כמה שנים (7 בערך) הייתי בהופעה של דנה בלב המפרץ בחיפה. עמדתי בקומה שנייה ודנה הופיעה בקומה הראשונה ככה שהייתי בדיוק מעל הראש שלה. פתאום נפלה לה הפאה !! זה היה כל כך לא נעים. מסכנה... מה שכן זו הייתה חוויה אדירה לצופים ומבוכה מטורפת לדנה. דנה ברחה אל מאחורי הקלעים ורק לאחר קריאות חוזרות ונשנות של הקהל דנה חזרה לשיר עוד את ישנן בנות ואז ירדה סופית מהבמה. לא נעים.. בשבילי דנה מספר 1 - לא משנה אם יש לה פאה או לא..

דנהה1

New member
אולי די

להתעסק באם יש לה פאה או אין לה! זה באמת חשוב???? אנחנו אוהבים אותה כמו שהיא....

למעלה