היי סתם באתי לביקור . ראיתי עכשיו סיינס... נחמד ביותר.
E europe1990 New member 21/8/03 #2 הייי ברוכה הבאה לפורם../images/Emo6.gif סיינס "נחמד ביותר"" -אני הייתי הולך רחוק מזה-והייתי אומר זה סרט מעווווווווווווווווווללללללללללללללללללללללההההההההההה!!!!!!
הייי ברוכה הבאה לפורם../images/Emo6.gif סיינס "נחמד ביותר"" -אני הייתי הולך רחוק מזה-והייתי אומר זה סרט מעווווווווווווווווווללללללללללללללללללללללההההההההההה!!!!!!
T TiNkErBeL69 New member 21/8/03 #3 ../images/Emo28.gif ../images/Emo65.gifוולקאם ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif
נ נמצא בחלום המתוק New member 21/8/03 #4 ברוך הבא לפורומינו ! ../images/Emo6.gif עכשיו אפי יהיה מרוצה מנושא ההודעה
V VAMPhantom New member 21/8/03 #5 מה זההההההה מרוצה?../images/Emo123.gif סתם-סתם, נבהלת,לא? סבבה... אדביקכם בעוד דברים,לא נורא.. תודו שזה מעניק קבלת-פנים כראוי,לא?
מה זההההההה מרוצה?../images/Emo123.gif סתם-סתם, נבהלת,לא? סבבה... אדביקכם בעוד דברים,לא נורא.. תודו שזה מעניק קבלת-פנים כראוי,לא?
נ נמצא בחלום המתוק New member 21/8/03 #6 בטח ../images/Emo6.gif אם אותי היו מקבלים ככה הייתי בורח מרוב פחד לפורום המורדים
V VAMPhantom New member 21/8/03 #7 אוי...בחייך..הצוציקים האלו(המורדים) אני הייתי מרדן עוד לפני שאלה ידעו מה הם רוצים מעצמם
נ נמצא בחלום המתוק New member 21/8/03 #8 אגב, אם כבר המורדים שמת לב שפרדי היה אחד המורדים שגם עשה משהו בנידון? חחח..
H heaven is here New member 21/8/03 #9 ברוכה הבאה! גם אני ראיתי את "סיינס"! סרט מעוללללה! הבמאי ההודי הזה פשוט מדהים עם הסרטים שלו!
D D i l D o New member 21/8/03 #10 חחחחחחחחחח "הבמאי ההודי הזה" חחחחחח ענק!!!!!!! חחחחחחחח אוי כואב כואב בבטן! לבמאי ההודי הזה קוראים מ. נייט שאמאלאן!
חחחחחחחחחח "הבמאי ההודי הזה" חחחחחח ענק!!!!!!! חחחחחחחח אוי כואב כואב בבטן! לבמאי ההודי הזה קוראים מ. נייט שאמאלאן!
A AngelFairY New member 21/8/03 #11 ../images/Emo15.gifאת עוקבת אחריי?!?!? גיליייייייייייייייייייי... מה המצב?!?!? וולקאם , תהני פה...
H heaven is here New member 21/8/03 #12 ../images/Emo13.gif ידעתי את זה! מ.נייט שאמאלאן - במאי ענק!!!