היי

מאור 87

New member
מצטרף להודעה..

פשוט אני לא כותב לאחרונה.. אבל זה לא אומר שאני לא קורא את מה שאתם כותבים, פשוט אין לי דעה..

אתם יודעים...

כפסיכולוג בגרוש אני חייב להעיר שגם לי זה קרה מתישהו... לא היה לי כוח לענות על כל מה שכתוב כאן... אבל לא נורא... קחו את חטיף האנרגיה: סופר אנרגיה ואתם תקבלו אנרגיה לכמה שניות הקרובות!

אני מתפלאת עליך מקרטני קשישא,

לדעתי היית אמור לכתוב "סופררינגו" במקום "סופראנרגיה" בהנחה שאתה עדיין פעיל מאוד בתעמולת הבחירות של רינגו....

אלרוס

New member
זה לר מקרטני האמיתי, מצאנו מחליף

בשם ריצ'רד סטארקי ששונא את עצמו, חוץ מזה, על תקראי למקרטני קשישא, במונחי של זמן בפורום אני זקן יותר

אני חייב להודות

שאני אכן תינוק רך בפורום (כחודשיים וחצי), ולצערי הרב, או שמא שמחתי הרבה, היצור המכונה אלרוס אכן נמצא בפורום כמעט מרגע הקמתו (שלושה וחצי חודשים). נו... אז אתה עתיק ממני בחודש אלרוס... ואתה יודע מה... כשהיא אמרה מקרטני קשישא היא לא אמרה שאתה לא קשישא! בכל מקרה, אני מתעקש על כך שמחליפי הוא בילי ולא דיק.

אלרוס

New member
אכלת אותה, אמרת כבר שביל הוא

מחליף שלי, גם סטארקי החליף משהו בלהקה, (שכחתי את שם המקורי)

Miss CB

New member
good to have you back

מה נשמע באמת? לקחת רגילה...?
(רואים, אני מבינה במושגים של צבא... חחחחחח
) רציתי לספר לך משהו! אממ אבל מה זה היה? אה, כן. לפני כמה ימים היה פרק בסבנטיז שואו ממש מצחיק הם כל הזמן שרו שירים וכל זה. קיצר, הם שרו את HAPPY TOGETHER של הטרטלס שסיפרתי לי ובעקבות זה הורדתי, וישר חשבתי עלייך

Miss CB

New member
אגב,

תציץ בבקשה בחידון של שבת שעברה בשאלת הטריוויה בנוגע לשימוש הראשון במושג "לנון/מקרטני". זאת שאלה שאתה שלחת לי, והתבלבלה לי לגמרי התשובה. אנא, הושע אותנו, מהי התשובה???

John LennonS

New member
אני שמח שנזכרת בי

אני לגבי השאלה של לנהון ומקטרני לא זוכר כרגע את התשובה היא אולי כתובה לי איפה שהוא אבל אין לי זמן לבדוק... אני בטירונות אז הייתי בשיבטה שבועיים כמעט, ולא לקחתי רגילה אלא קיבלתי שישי שבת בבית יום ראשון חוזרים לעוד שבועיים תגידי שמעת חלק מהדברים שהמלצתי לך עליהם? איך אהבת אותם? Days of future passed אהבת?

Miss CB

New member
ובכן,

"השגתי" שירים, דוגמיות נבחרות מההמלצות שלך, והתחלתי לשמוע אותן ברצף -ותודה לווינאמפ- אבל אז נדחפו פנימה חבורה של מוסיקאים שקוראים לעצמם "וורודים" והפריעו לי באמצע
אז כרגע אני שומעת דברים אחרים אבל כשאני אסיים אם זה, מתישהו, אני אחזור להמלצות שלך כי ממש אהבתי את השירים!

Miss CB

New member
על המודי בלוז-

שמעתי חצי פעם ואז נגמרו הבטריות... עוד לא הספקתי לשמוע כמו שצריך אבל זה נשמע אחלה בנתיים.

ביטלמן

New member
אני מכיר רק שיר אחד של המודי בלוז

night im white satin שיר מאוד מוכר ומאוד יפה

נימרודל

New member
אחח המודי בלוז...

אני שמעתי בינתיים גם רק את דדיז אוף פיוטר פסט. אבל כבר כמה פעמים. אך אייזה מוסיקה, אייזה ריחוף. מזהים. אפילו הבנתי את מה שהם ציירו על העטיפה. (באמת!) הם גם סידרו את השירים על פי שעות היום. מהבוקר (שחר יותר נכון) ועד הלילה. כמה מגניב זה הא?

Another Girl

New member
כנ"ל

וזה מצער אותי מאוד. מכירים את הגירסה הארוכה של השיר הזה? פשוט יפהפיה.

למעלה