היי!

ernieball

New member
היי!

לאחר תקופה שלא הייתי פה (חו"ל,עבודה,בית ספר בעעע) חזרתי
ועם שאלה...חחח... אני מעוניין לקנות את המטרוקס RT.X10 במקום הדיסי 30 שלי ובאתר של מטרוקס כתוב שהמחשב צריך להיות או פנטיום 3 1000MHZ או 4 1800MHZ ולי יש פנטיום 4 1700....מישהו יודע אם זה יעבוד עליו? ובכלל מה כדי לי לשפר במחשב? פנטיום 4 1700 (לא סלרון) 512DDRAM לוח אם ASUSP4S333 (כרטיס מסך 32 מגה מובנה עליו) הארדיסק פיזי 1 80 ג'יגה מחולק לשתי מחיצות: 10 התקנות 70 וידאו רינדורים מוסיקה וכו'. כרטיס סאונד קריאטיב128. מסך LG פלטרון 775FT אם זה עוזר למישהו
תודה!

אני לא מכיר את דרישות הכרטיס-../images/Emo16.gif

אבל אולי מה שקראת זה דרישות המינימום/דרישות המינימום המומלצות?
ניר

יש לי את הכרטיס אבל

אצלי הוא פועל על חומרה חזקה מאד... מעבד 3.06 זיכרון 1 GB דיסק קשיח סריאל 2X80 כרטיס מסך רדיאון 9000 של ATI ועוד..

parker4

New member
המלצונית

או קי אז ככה ליאור ממליץ :) הכי חכם יהיה להתקשר ליבאנים ל מטרוקס בארץ שאם אני לא טועה זה "מעגל סגור" בבני ברק או משהו כזה ולשאול אותם זה יעלה לך שקל או שתיים של שיחה אבל יהיו לך תתוצאות הכי אמינות שיולות להיות :) בהצלחה חומד :)

ernieball

New member
../images/Emo163.gif וואלה../images/Emo70.gif לא חשבתי על זה..חחח

תודה בכל אופן!!

shai955

New member
לדעתי מה שאתה צריך להוסיף זה...

לדעתי מה שאתה צריך להוסיף זה עוד 80 ג'יגה. לי יש את הכרטיס הישן יותר דגם לפני זה RT2500 של מטרוקס. וזה כרטיס ממש טוב. אבל בכל זאת אני לא מסתדר עם 160 ג'יגה שיש לי במחשב ולכן אני הוספת עוד הרדיסק של 60 למחשב של אחותי שמחובר ברשת שם אני מגבה את הכל....ואני הולך להוסיף שם עוד אחד כי אני לא יכול את הדברים של המשפחה שאני לא מספיק לסיים בגלל עבודה אני שומר בנתיים וגם מגבה הרבה חומר שאני צריך.

למעלה