היי..

ברוכה הבאה B-)

היי אמריקן גירל ! עכשיו שאת כאן החדשה אני מרגיש ותיק (אני הצטרפתי אתמול) מה תשתי?

תשובה למקסימה ;-)

תודה על המחמאה, לדעתי גם את מאוד חמודה לא יצא לי לדבר כאן עם הרבה חברים אבל לפי הידוע לי השוטרת היא המנהלת ואם תגללי את המסך טיפה למטה תראי הודעה שהיא פרסמה על מפקד חברים ושם יש את כל הפרטים! @}-,-`--

shlomie

New member
ברוכה הבאה לפורום הזימה...

ברוכה הבאה והנמצאת... מקווים שתהני בפורום הזה שלנו... שתחווי חוויות חדשות... אהבות חדשות... וריגושים מחודשים... ספרי לנו קצת על עצמך... מי את? לגבי הפורום הזה: מנוהל ע``י השוטרת הנערצת ובעזרתה של החוקרת הסקסית וכל השאר... חברים חלקם וותיקים, וחלקם חדשים אבל כולם חרמנים...:) אז שיהיה לך יום משגע וגם איזה לילה מרגש ואל תשכחי לספר לנו עליו ממני שלומי

מה קורה חמודה...?

מה המצב איתך..? אז ככה המנהלת הסקסית שלנו זאתי השוטרת הנפלאה והעוזרת שלה חוקרת חמודה... יש לנו את הנשוי שעושה פה רק מריבות... ואת חתול היער הפראי שלנו.... (והנשוי) יש את פצאנג`ה החמודה מאוד!!!! וכמובן את העטלף הלילי המתוק שלנו וכמובן את פיקולו והדובדבן שלו!!!! ויש אותי אחות סקסית במדים שתמיד תצטרכי משהו תפני אליי... מקווה שתיתקבלי בברכה בפורום הלוהט שלנו.... שרוני :cool:

יא מתוקה שאת אחותתת :) :)

אהבתי איך שתיארת את כולםםםםםםםם ותמשיכי לשגע לנו פה את כל הגברבריםםםם אוהבתת חוקרת

אני עושה את זה בהצלחה....

אבל חכי חמודה שלי זה הכל דיבורים פה.... חכו תיראו אותי במציאות.... שלך תמידדדדדדדדד שרוני

למעלה