היי

limilu

New member
היי

היי כולם! בדיוק עברתי בקהילות, כשראיתי את הפורום הזה, וואי, לא ידעתי שיש קהילה לטרי פראצ'ט... אני מעריצה מושבעת של הספרים שלו... *הספרן שולט!!!* (המבין יבין) מי רוצה להחזיר לי תשובה? אני לא ממש מתמצאת פה...

ויימס

New member
שלום!!

ברוכה הבאה לפורום שוקק החיים שלנו...
תכתבי הרבה ... רגע... ועוד הרבה!!!! תציעי רעיונות לדיונים, סקרים, מאמרים, מה שבא- ברוך הבא. אם במקרה את חולמת על סתמרוח בלילה - הצטרפי לקבוצת התמיכה! עוד היום!

ויימס

New member
איזה חוסר נימוס משווע!!

תגידו גם כן שלום לפני שאני אכעס!!!
זה שאני אמרתי לא פוטר אתכם!!!

The Mad Hatter

New member
*מגיבה* :)

זה לא שאני לא מנומסת, רק עכשיו נכנסתי...*_* ברוכה הבאה! אנו מקווים שתישארי בפורום ותתרמי לו בצורות שונות ומגוונות (?). נ.ב-אנחנו צריכים לעשות לעצמינו פרסומות. לכו תדעו כמה חובבי-פראצ'ט מסתובבים להם ברחבי קהילות תפוז ולא יודעים על הפורום. אני אומרת-שעכשיו כל אחד יוסיף את הפורום לחתימה שלו. או משהו כזה. P:

limilu

New member
תודה

תודה רבה לכולכם. אני סוף סוף מצאתי פורום שACTUALLY מתאים לי... איזה ספר הכי אהבתם? אני אהבתי את soul muzic...

ויימס

New member
כרגע אני הייתי אומרת ש'צבע הכשף',

אבל אני כמעט תמיד חושבת שהספר שאני קוראת באותו היום זה הספר האהוב עליי. אם הייתי צריכה לבחור כמה ספרים אהובים עליי, הייתי אומרת- צבע הכשף, אור מופלא, תרועת מוות, מעשי קסמים, אחיות הגורל, פירמידות, איש הקציר, Soul Music, שומרים שומרים, שיט, זה לא הולך!!! אני מניחה שאת רובם אני אוהבת באותה המידה, חוץ מכמה שאני אוהבת קצת פחות.

למעלה