היי

טלטולה 1

New member
היי

שלום, אני חדשה כאן.. באתי בעקבות חברתי שגם היא בפורום זה... אולי מישהו מכם יכול לומר לי בבקשה אם בDVD של דיויד גילמור (2000) הוא כזה טוב כמו שאמרו לי או שבאמת הוא לא יכול להיות כל כך טוב לבי רוג'ר (כמובן..)? אני אשמח שתענו לי... לפני שאני אתחיל בחיפושים של הDVD... יאלה ביי

emmily plays

New member
טלטלית חמודונת!!!!

נא להכיר את החברה הכי טובה שלי בכל העולם שכבר נמאס לה לשמוע על פינק פלויד בגללי אבל כנראה שלא מספיק נמאס לה טלטולה.. ממי שמעת על הדי וי די של גילמור?

טלטולה 1

New member
שלום... לכו-ל-ם

הלואה אוריתית... שמעתי על הDVD של גילמור מיהלום משוגע שלא מפסיק לדבר על זה ולומר שזה הדבר הכי הכי בעולם... אז אני מתעניינת..

טלטולה 1

New member
אוריתית...

ת'אמת את יודעת שקצת נמאס לי מכל נושא פינק פלויד,ולפני שכולכם קופצים עלי בעלות... אני אסביר את עצמי-היא מטריפה אותי במליון דברים עליהם ואני לא אוהבת הצפות ואני כבר הרבה מעבר למוצפת..., קיצור גמדת שלי - את יודעת שאני אוהבת אותך אולי קצת יותר מהלגרטו שלך, אז החלטתי להצטרף לכאן, ומצדי פעם לראות מה חדש (למרות שכמה חדש כבר יכול להיות?!) אוהבת אותך... מואה...
אני מציאה לכולכם לשמוע גם קצת ג'אז או לפחות את ג'ו סנטיריאני... זה שילוב מדהים של ג'אז ורוק...שווה מאוד !!!

natangold

New member
ג'ו סטריאני הוא אחלה גיטריסט

אחלה דיסק יש לו strange beautiful music מומלץ

NIR Y

New member
כן הוא באמת טוב

הוא די וי די מעולה אבל לא דווקה למי שאוהב את פינק פלויד אלה למי שאוהב מוזיקה דיויד גילמור מוזקאי ענק בלי שום קשר לרוג'ר ווטרס ואם תראי את הדיוידי תביני את זה אבל בכל זאת יש שירים חזקים של פינק פלויד קומפטרבלי נומב עדיין עושה לי צמרמורת והיה כייף לראות את דיויד גילמור מנגן את הסולו הכי טוב בעולם! שיין און יו קריזי דימונד הקטע הראשון טוב אבל צריך להתרגל עליו והקטע השני מדהיםםם איזה יופי של ביצוע לשיר ענק אפילו יותר טוב מהמקור וזה דבר נדיר בקיצוררררר שווה ליקנות!!! :) שעמם לי אז אמרתי שאני יכנס לפורום עדיין סבבה פה בייי

אהמ..גם אני שוקלת לקנות...

מישהו בבקשה יכול לתת לי את רשימת השירים שדייב מבצע בהופעה? תודה.

FloyDviR

New member
הנה הרשימת שירים:

1. Shine on You Crazy Diamond Parts 1-5 2. Terrapin 3. Fat Old Sun 4. Coming Back To Life 5. High Hopes 6. Je Crois Entendre Encore 7. Smile 8. Wish You Were Here 9. Comfortably Numb 10. Dimming of the Day 11. Shine On You Crazy Diamond Parts 6-8 12. A Great Day for Freedom 13. Hushabye Mountain 14. Dominoes 15. Breakthrough 16. Comfortably Numb אני הורדתי את ההופעה באיכות מעולה!! ראיתי חלקים ממנה עד עכשיו... מרגשת! הופעה באמת טובה! הוא נותן שם ביצועים ענקיים!!!

פרטים נוספים

ה-DVD הוא של ההופעה המצויינת של גילמור במסגרת פסיטבל מלטדאון לפני שנתיים (2001). לא ראיתי את ה-DVD אבל שמעתי חלק מהשירים ואכן אני מצטרפת להמלצות. הביקורות להופעה (ול-DVD) היו מצוינות, וחלק מהמבקרים אמרו שזה הדבר הכי טוב שעשה מישהו מהפלויד מאז שנות השבעים... . באשר לשירים, חלק מהם שירים של הפלויד (Shine On, Fat Old Sun, Coming Back To Life, High Hopes, Wish You Were Here, Comfortably Numb, Great Day for Freedom), שניים הם של סיד בארט (Dominoes, Terrapin). הקטע Je Crois Entendre Encore הוא מאופרה של ביזה. Smile הוא שיר חדש של גילמור; Hushabye Mountain הוא מהמחזמר הנפלא "צ'יטי צ'יטי בנג בנג"; Dimming of the Day הוא שיר של ריצ'רד תומפסון ו-Breakthrough הוא שיר של ריק רייט - שגם מלווה את גילמור בחלק מההופעה. ב-DVD יש תוספות שונות. אני יודעת שגילמור גם ביצע בהופעה גירסה מוסיקלית לסונטה מס' 18 של שייקספיר (ביצוע נהדר). האם יש את זה גם ב-DVD? בסה"כ, מהשירים ששמעתי נראה שההופעה היתה מרגשת וברמה גבוהה.

edlessme

New member
בבבקקששששההה..

אתה יכול להגיד לי מאיפה השירים הבאים? coming back to life terrapin smile je crois entrndre encore dimming of day dominoes hushabye mountain breakthrough? אני פשוט שואל כי לא זיהיתי דווקא את אלה... ויש לי את האלבום הראשון(בויניל.. ככה שאני מכיר את השירים לפי המוזיקה... לא השם) שלו ואת כל המוקדמים-אמצעיים של פינק פלויד..

edlessme

New member
טוב... יצאתי טמבל...

ציף ציף כבר כתבה מאיפה זה... מנהלת, אם אפשר תמחקי את ההודעה ההיא ואת זאת...

טלטולה 1

New member
וואל וואל ניר...

בחרת לצין שתי שירים שגורמים לכולם צמרמורות בכל הגוף,מעניין למה לא הזכרת את וויש יו וואר היר... :) באופן אישי (שלא כמו אמילי פלאיס) אני יותר אוהבת את דיויד גילמור מאשר את רוג'רמ(עם כל הכבוד כן...) בגלל זה אני מתעניינת כלך כך,יש לציין שהצלחת שאתגר אותי ולרתק אותי ועכשיו נראה לי שאני אתחיל בחיפושים... תודה
בה ביי

סלוניק

New member
היי טל, ברוך הבא!

יצא לי לראות חלק מהדיוידי אצל חבר, ואני מאוד התרשמתי ממנו. הביצוע של קומפורטבלי נאמב במיוחד.

למעלה