היי

היי

אני חדשה ואני רוכבת בחווה של דנה (בכפר חיטים) אני גרה בכפר חיטים אני אוהבת מאוד את הסוסה ברכה אי רוכבת 6 שנים

היי!!!!!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה! אני מאיה, בת 12 רוכבת דרסז' בחוות אמיר בירושלים ו...זהו!
תהני בפורום!

mkuzi

New member
שני'נושששששש אני עידו בלינקוב!!!

איך הצלחת למצוא את הפורום? בעזרת יאיר?
ברכה באמת מלכה אבל היא בטח שונאת אותי מאוד אחרי מה שעשיתי לה ביום שני... קרעתי לה ת'פה אבל לא בכוונה
לצערי הרב רבתי אם מישהו פה בפורום אז יכול להיות שההודעה הזאת "תזכה" לתגובות לא נעימות... בהזדמנות הזאת אני רוצה להתנצל מכל הלב (אני מקוה מאוד שאותו אדם באמת יראה את ההודעה הזאת... אז ביי בנתיים ונתראה ביום ראשון בחווה!!! שאר ההודעה כבר לא תעענין אותך (שני) כי היא מופנת אל האדם שאיתו רבתי אבל כולם חופשיים לקרוא... אני באמת באמת באמת מתנצל בכל הלב... לא קראתי את התגובה ששלחת לי לכן אני מתנצל... יכול להיות שלא הייתי מתנצל אם הייתי קורא את ההודעה אבל לא נורא- עדיף שהריב הזה יסתיים כמה שיותר מהר כי אנחנו צריכים לעבור עוד כמה ימים ביחד (בקליניקות הבאות) ואני (בניגוד לכל שאר הילדים בקליניקה) אצטרך המון המון עזרה... אני לא סולח כל כך מהר למי שכותב לי דברים כאלה אבל בנתיים זה נסגר אני מקוה מאוד מאוד מאוד מאוד שגם מבחינתך הריב הסתיים... אני לא חושב שתוכלי לשלוח לי מסרים כי אחרי התגובה הראשונה ניסיתי לחסום אותך (אין לי שום בעיה להודות בזה-אם תחשבו קצת- החסימה הייתה צפויה זה כבר...) יכול להיות שהחסימה לא הצליחה כי אני בור ועם הארץ במחשבים... (אני יורד על עצמי רק כדי לפייס אותך...
) יש לי חוש הומור עלוב-את זה אני יודע מזמן... בתקוה שכווווולם יסלחו לי אני מסיים (בטח תחשבו משהו כמו:"ברוך שפטרנו") הודעה זו!!!!!!!!!!! כמה סוגריים() עשיתי......

mkuzi

New member
בכל זאת רוצה תגובות גם אם הם רעות

אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שאני מוכן נפשית לעלבונות שאולי יוטחו בי על ההודעה הקודמת.... וחץ מזה רצוי שתכירו ילדה בשם שני (זאת שפתחה את השירשור הזה) ואל תקשרו ביני לבין שני בשום צורה!!! לא לטובה ולא לרעה כי אני לא רוצה שהיא תפגע מהשטויות שאני כותב כאן (הכוונה לריב...) אז קדימה תגובות!!!!!!!!!!! גם רעות וגם טובות.....

הייי../images/Emo70.gif (למה אף אחד כמעט לא עונה לך

....
) אני בטוחה שתהבי את הפורום
קוראים לי נעם, אני בת 9,(הכי קטנה בפורום
) רוכבת אצל רותי (בבית נחמיה...) -חסרת סוס\ה
)

PiKolulo

New member
שלומות לך שני!

קוראים לי פלג אני רוכבת שנתיים ווסטרן בחוות נטלי שבגבעת נילי וחולה על הסוס הארלי שכרגע נמצא אצל תאיר סתיו שקנתה אותו...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

את תיהני בפורום הזה
הוא פשוט
שמי עמית ואני בת 10 מתל אביב
בהצלחה

mkuzi

New member
בכל זאת מקפיץ.... ../images/Emo150.gif

אני רוצה תגובותתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! נננננננננננננוווווו
וווו!!!!!!!!!!!!!.....????????? (הכוונה להודעה הראשונה שלי בשירשור הזה...!!!????)

שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

שלום, ברוכה הבאה יקירתי! חחח... הממ אני פיצי, עדי מחוות אמיר-ירושלים... הממממ זהו.. תהני לך כאן..

mkuzi

New member
אאאמממ פיצי..... ../images/Emo150.gif

קודם כל אני לא שני- היית צריכה לשרשר להודעה בראש העמוד... והאמת שרק עכשיו אני מבין- השם האמיתי שלך הוא פיצי?????!!!!!......

מה הקשר?

הגבתי להודעה של "ברכה המלכה"....! מה הקשר לשרשר?! אני משרשרת! השם האמיתי שלי הוא עדי- הלוואי והוא היה פיצי.

mkuzi

New member
אם תשימי לב את שירשרת להודעה...

הלא נכונה.... את שירשרת להודעה השניה ש-ל-י בשירשור הזה במקום להודעה של שני (ברכה המלכה) אבל לא נתווכח על קטנות.... למה את רוצה ששמך יהיה פיצי? זה שם מאוד מקורי ומיוחד אבל יש בו כמה "חסרונות" אם אפשר לכנות את זה ככה...: "פיצי" זה שם זיכרי.... הוא מעיד על משהו- לא בהכרח משהו טוב... הוא פשוט שם מוזר לבנאדם...

mkuzi

New member
כמעט חטפתי התקף לב פפפחחחח ../images/Emo150.gif

חשבתי שאת מדברת עלי ב"אני אוהבת אותו...." פחחחחחחחחחחחחח פשוט לא זכרתי מה כתבתי בהודעה.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחח

עידו...... ( בתמונה עופר וקלאוס)

שתוק כבר למה אתה חייב להציף כל פורום.......?!?!?!?!? לא מעניין אף אחד (יותר נכון אותי ואת עוד כמה ) מה חשבת.... אתה מעצבן ואנחנו שונאים אותך ... רצית תגובות רעות הנה לך.... אני מקוה שברכה תפיל אותך ואז תדרוס אותך....
רק אל תתעלף כמו שהתעלפת בחווה שלך....

§ol the kingo

New member
היי

מה המצב? אני דניאל אני רוכב בחוות הפארק כ-3 שנים.. חולה על סול הסוס הכי מלך בעולם!!!

למעלה