היי !

PreDirector

New member
היי !

אני חדש פה בפורום אך בכל תחום ה NLP והיפנוזה אני כבר בערך 5 שנים כולל כמה וכמה סמינרים בארצות הברית..שם ממש החומר מתקדם הרבה יותר וכמובן יש שם הרבה "גורואים" . שאלתי היא אם יש איזשהו מקום שאפשר ללמד NLP אנשים ? תודה...

לא קשור למדיטציה...

היי ציפור! NLP הם ראשי תיבות Neuro Linguistic Programming או בעברית: ניתוב לשוני פיזיולוגי. כדי לעסוק ב-NLP צריך לדעת NLP
. אם תרצי תוכלי להציץ בכמה מקישורי הפורום ובמאמרים המופיעים בו כדי להתרשם ולהבין קצת יותר מה זה אומר "NLP". ניתן לשלב NLP במסגרת טיפול או עבודה עם דמיון מודרך מכיוון שה-NLP מסייע בהבנת דרכי התקשורת של המונחה עם עצמו ועם הסביבה. לעומת זאת, NLPלא בהכרח קשור למדיטציה... מקווה שהצלחתי לענות... לילה טוב! הגר

ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

האם אפשר ללמד NLP? אני מנחה שזה תלוי בך... אם יש לך ניסיון מספיק ואתה מרגיש שאתה יכול ללמד אחרים NLP, תוכל לפתוח סדנאות או קבוצות בכל מיני מקומות (תלוי כמובן לאיזו מטרה)... בקיצור, פשוט לעשות! ואתה מוזמן לפרסם את עצמך בלוחות של הפורום במדור הסדנאות אם תרצה להתחיל מכאן... בהצלחה!! הגר

בקרוב תיפתח קבוצת תרגול NLP

הקבוצה תהיה מיועדת אך ורק למי שלמד NLP בדרך זו או אחרת, ובכל מפגש יקבע מי יעביר את המפגש הבא. הקבוצה תיפגש פעם בחודש לשעתיים באופן קבוע. מי שמעוניין להצטרף שפשוט ישלח אלי מסר, וברגע שיהיו מינימום 10 איש, נפתח את הקבוצה ניפגש ונקבע את כל הפרטים
שיהיה סוף שבוע נפלא מיק. רוח מדבר

למעלה