היי

ToryMaster

New member
היי

אני שוב מציקה דיכאון מטורף שלא מרפה ממני אפילו לשניה, יש משהו שאני יכולה לעשות? עצה כלשהי? משו? אני מיואשת.

yoelnd

New member
תרופת פלא, אין!

היי לצערי, אין תרופת פלא למצב זה ולכן המלצתי היא שילוב של מספר שיטות כגון: תוספי מזון שונים, תמציות פרחי באך, ואפשר עם צמחי מרפא או שמנים. כל הנ"ל רק לאחר ראיון עומק אצל מטפל רב תחומי ולא סתם עיצות דרך הרשת...... רק בריאות!

ToryMaster

New member
הום

שיערתי שלא תוכלו לעזור לי, אבל קיוויתי שאולי תוכלו להמליץ לי על איזה צמח לתה או משו. בכל מקרה, המשיכו בעבודת הקודש שלכם.

yoelnd

New member
תראי.....

היי אין בעיה, את רוצה "לקחת משהו" תוכלי לשתות תה מליסה, לבנדר, פסיפלורה (שעוונית)...... שימוש בשמנים אתריים כגון: לבנדר, נירולי, ילנג..... תוספי מזון, על אחריותך בלבד: GABA,SAME אומגה 3 (שמן דגים) ...... אבל, ההמלצה שלי עומדת בעינה.... רק בריאות!

Sonata Of Tears

New member
מ..ויקי

כן ,יש כמה דברים,אבל ויקי ,אני לא מבין,את לא מכבלת כדורים? בכל מקרה,אני חייב לעזור אחרת אני ירגיש מרושע יש כמה צמחים מאד נפוצים,שעוזרים כנוגדנים אנטי דכואניים שמרוממים את הרוח או משפיעות על עצבים שקשורים לדכאון שלך.,ממ.. שיבולת שועל: מרתח(לא חליטה!) 3 פעמים ביום.. או תוסיפי ורבנה רפואית,או 6 טיפות מליסה לימונית,זה להגברת הפיעלות הנגד דכאונית במקרה של הצמח הזה..ממ. ריחן(בזיליקום): אוכלים עלים טריים . או מוסיפים 10 טיפות שמן תמציתי למי אמבט או מהולים 1 מ"ל ב20 מ"ל שמן נושא להכנת שמן עיסוי (שמן נושא - שקדים),אפשר גם להכין משרה ..מ.. אבל זה יהיה מוכן בהתחשב שעכשיו את מכינה אותה רק בעוד כשבועיים,אם את מחליטה להכין ,אז 3 מ"ל 3 פעמים ביום או חליטה ..מ..גם תעזור אני חושב..אבל פחות מהשאר אני מאמין,חליטה זה בכלל דבר חלש.. בורגו רפואי: 10 מ"ל עסיס 3 פעמים ביום..ממ..כן אני מקווה שכל זה יעזור לך..האמת שאני גם לא במיטבי היום וכבר אכלתי כמה עלי בזיליקום מהגינה שלי..בנתיים אני האמת לא מרגיש שינוי.. תנסי לצאת מהבית ..לא יודע,ישיבה בבית רק תכניס אותך עוד יותר,ותנסי לשתות תה שאת אוהבת,לא תה רפואי רק..משהו שישמח אותך..יותר..ויחמם לך אם הבטן אם הטעם המוכר.

Sonata Of Tears

New member
אני יודע שזה לא נחמד מצידי

זהו פורום צמחי מרפא ושמנים,ההודעות שלך נותנות לו להשמע כמו רפואה משלימה,אני מבין שאתה רוצה לעזור,אבל זה קצת מוגזם.

תשמעי סלסה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לפחות זו התרופה שלי
רוצה לנסות

bflygirl

New member
יש ויש ואת רשאית להציק חופשי

שמנים אתרים של בזיליקום, מרווה ובבונג גרמניע יכולים לעזור כשאת בדיכי יש לטפטף 2-3 טיפות לקערית מיים שהם מאודים..., או 5-6 טיפות באמבטיה....
פעילות גופנית חייבת להיות חלק מטיפול בדיכי- התעמלות מגבירה את זרימת הדם למוח, משפרת את מצב הרוח ומשחררת לחצים. ריצה של 30דקות שלוש פעמים בשבוע יכולה להיות יעילה ממש כמו טיפול נפשי. כל פעילות גופנית ככל שהיא אירובית ואנרגטית יותר היא מועילה.
הרבה אושר מתוקה גם חשוב לזכור שבגילאי גיל ההתבגרות ולפעמים גם אחר כך ההורמונים תמיד בעליות וירידות ויכול להיות שהכל בס"הכ מצב הורמונלי.....

Sonata Of Tears

New member
הורמונים זה דבר רע

שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,שונא הורמונים,

חושחושה

New member
דיכאון...

סבלתי מדיכאון לאחר לידה (תחושה מזעזעת), וקיבלתי בהמלצת נוטרופטית ויטמין בי-קומפלקס, וכמוסות גאבא, שמישהי המליצה לך פה בפורום, יחד עם צעדה יומיומית בפארק בערך שעה, דיברתי על התחושות המפחידות שלי בלי סוף, עם כולם (ממש לא עניין אותי מה חושבים) והיום אני במצב הרבה הרבה יותר טוב, כמובן שכחתי להוסיף שבכל הזדמנות שהיתה לי(לא היו המון) נכנסתי לישון, כי אני חושבת שעיפות מצטברת בסופו של דבר גורמת לדיכדוך שהופך במהרה לדיכאון! בהצלחה, וטפלי בעצמך, בשום אופן אל תזניחי, זה מביא לתהומות מפחידים!

morymaster../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifלדיכאון.

טוב להריח שמן אתרי ברגמוט ממשפחת ההדרים,או שימוש במבער. זהירות,לא לשימוש על העור ,משפחת ההדרים הפ פוטוטוקסין ועלולים לגרום לפגמנטציה. 4 טיפות שמן אתרי במבער מהול במים. כל השמנים האתריים ממשפחת ההדרים,עוזרים במצבי דיכאון. יש כתבות במאמרים,על משפחת ההדרים. וגם שמן אתרי לבנדר יכול לעזור.בהרחה,ובעיסוי. זה שמן אתרי בטוח לשימוש ישירות על העור ללא שמן מוליך,(השמן לבנדר,והטיטרי שנקרא עץ-התה-האוסטרלי, 2 שמנים יחידים שאותם יכולים למרוח ישירות על העור ,ללא שמן בסיס) ערב טוב.

אז..

אם אני רוצה לקנות שמן אתרי - לבנדר, פשוט מאוד אפשר ללכת לחנות מיסטיקה\חנות טבע ולבקש ככה שמן אתרי לבנדר
ו..אחרי שאני קונה אותו אפשר למרוח אותו ככה ישירות על העור

היי שחרחר מתוק../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifכן.....

את השמנים האתריים לבנדר,ועץ התה האוסטרלי אפשר למרוח ישירות על העור. ותמיד לוודא שהשמנים באיכות טובה.

למעלה