היי..

Night Star

New member
היי..

היי , אני חדשה ואני רוצה להגיד שלום..אז שלום!!! בכל אופן יש לי בעיה... לפני שבוע נפרדתי מחבר שלי...והוא התנהג נורא מוזר כאילו שזה לא מזיז לו...בכל אופן יום למחרת הוא בא אלי ואומר לי שהוא נורא מצטער אבל הוא שרף את המכתבים שהתכתבנו בהם..אני לא יודעת אם זה לפגוע בי..אבל , עזבתי את זה...באותו יום בערב הוא בא מתחת לחלון שלי והתיישב יעני זה הבית שלו , ביקשתי ממנו ללכת והוא לא הלך...עד שהוא הלך לקח מלא זמן..יום אחרי זה קרה אותו דבר , רק שלפני זה הוא התקשר אלי ואמר לי שאנשים מדברים עלי מאחורי הגב , ואם הייתי יודעת מה הם אומרים הייתי מתחילה לבכות...נו באמת?!...ואחרי זה הוא עוד הוסיף שגם אנשים שקרובים לי...נו באמת , אני לא חושבת שחברים שלי ירכלו עליי...בכל אופן , עדיין לא נגמר.. שלשום חברה שלי באה והוא בא מתחת לחלון (כמו תמיד) הוא ראה אותה ואמר שלום..אתמול הוא שלח לי הודעה : הוא אמר לי שהיא יפה , ואם אפשר את הפלאפון שלה ועוד מלא דברים...אתם חושבים שזה בכדי לפגוע בי , או להתנקם?..היום הוא מתקשר אליי ומנתק...ככה איזה 3 פעמים...הוא ממש מפחיד אותי עכשיו.. אז מה אתם חושבים מה אני אעשה...ומה הוא מרגיש או מנסה לעשות? שלכם באהבה כוכב הלילה

d.c!

New member
כוכב הלילה...

כן, כן, כן ועוד פעם- כן. הוא רוצה לגרום לך לקנא ההצעה שלי- אל תשתתפי במשחק שלו- תשחקי אותה לא מזיז לך- תני לו את הפלא פון אם חברה שלך מסכימה ואם היא חברה טובה אז היא תהייה לטובתך ולא תעשה איתו כלום... דיסי.

Night Star

New member
אבל...

אני מפחדת שאם אני אשחק אותה לא מזיז לי...הוא יפגע עוד יותר.. חוץ מזה , שהתכתבנו בפלאפון דיברתי עם ידיד חדש שלי בטלפון , אז אמרתי לו שאני מדברת עם ידיד חדש והוא ממש חמוד... הייתה איזו דקת דומיה...ואז הוא העביר נושא.. אני לא רוצה לפגוע בו , ואם הוא לא מנסה להתנקם והחברה באמת מצאה חן בעיניו? אני לא יודעת אם הוא מנסה להתנקם ומקנא או שהוא סתם תמים? שלכם באהבה כוכב הלילה נ.ב תודה על העצה

d.c!

New member
אם הוא

כזה מניאק ורוצה לצאת עם חברה שלך אחרי שהייתם ביחד אז אני לא חושבת שצריך להיות אכפת לך אם הוא ייפגע... תחשבי על עצמך!! דיסי.

dariush

New member
זה דיי ברור

הוא מנסה לגרום לך לקנא..ולשחק אותה אדיש.. לדעתי הוא עדיין אוהב אותך למרות שההוא לא יודה בזה..

Night Star

New member
אולי..

אמרנו שנישאר ידידים , אבל לפי מה שנראה כנראה שאני אתרחק ממנו.. אני לא רוצה שהוא יאהב אותי , אני רוצה שהוא יעבור הלאה... אני פשוט שונאת שאנשים נפגעים ממני.. יש למישהו רעיון איך להדגיש לו את זה?....את זה שהוא מטריד ומפחיד אותי בזמן האחרון? שלכם באהבה כוכב הלילה

עדן*

New member
פשוט מאוד

היי, אני חושבת כמו כל השאר שהוא מנסה לגרום לך לקנא. פשוט תחכי קצת ואם את סומכת על החברה שלך תני לו את הטלפון שלה, ותראיהוא יפסיק אם כל ההצגות ויחזור אליך כמו גדול. רק חשוב שתבהירי לחברה שלך, את המצב ושהוא שלך כדי שבמקרה לא תגנוב לך אותו. ביי ובהצלחה

Night Star

New member
אבל

אני לא רוצה אותו בחזרה , מצידי שתיקח אותו , אני פשוט מפחדת שיקרה לה מה שקרה לי... למה שום דבר לא מסתדר לי בחיים? אני אמשיך לעשות חשבון נפש עם עצמי תודה לכל אלה שעוזרים לי באהבה כוכב הלילה

עדן*

New member
תקשיבי...

אם הבעייה שלך היא שאת לא רוצה שחברת תיפגע, אז תזהירי אותה לפני כן , תספרי לה את כל הבעיות שהוא גרם לך ופה בעצם את סיימת את העבודה שלך. תגידי לו ביי ביי ולה תגידי בהצלחה וזהו.......

fuq

New member
אז בואי קבלי עצה חביבה ממני....

ראשית כל,תרשי לי לציין שאין לי מושג על מה אני מדבר,בחיים שלי אני לא מדבר על נושאים כאלה,אבל בגלל שבפורום עזרו לי אני מרגיש חייב. אז בסחטיין הנה העצה שלי כנראה שלחבר שלך יש כנראה שריטה רצינית במוח.קורה.... נראה לי שהוא צריך אישפוז כי אם הוא בא ואומר שהוא מצטער אבל שורף את המכתבים...כנראה יש לו משהו... אני אישית לא מכיר אותו אבל כפי איך שאת מתארת אותו אז הוא מתנהג די מוזר. וגם החברה שלך...יכול להיות שהיא עושה לך דווקא אני במקומך משתין לכיוון שלו וממשיך הלאה יאללה מקווה שעזרתי קצת הפסיכולוג לעניני גיל ההתבגרווווווווות ד``ר יהושע מרגיש לבד

bubble

New member
כוכב לילה

זה די אובססיבי מה שהוא עושה לא נמאב לו ? כל יום דבר אחר אז מה אם הוא עצבני זאת לא סיבה להטריד אותך... אם זה ימשיך כך תפני אפילו למשטרה......!!! או לגורם מבוגר יותר כמו הורים ... מקווה שהוא לא יטריד אותך יותר

keren-by

New member
עזבי.......

הוא כנראה סתם מחפש צומי, את לא רואה את זה? הוא כנראה מאוד אוהב אותך ומוכן לעשות הכל( קצת הגזים) כדי לקבל אותך חזרה. אני מציעה שתקיימי איתו שיחה ותסבירי לו שככה הוא רק מרחיק אותך ממנו.

Night Star

New member
רק רציתי...

תודה!!!...תודה ! , תודה ועוד פעם תודה! תודה שעזרתם לי...הייתי מתייעצת עם החברה הכי טובה שלי אבל.. פעם חשבתי שהוא אוהב אותה , וששאלתי אותה היא ענתה..אם הוא יפרד ממך ויצא לי חברות אני אסרב..איזו מין תשובה זאת????..גם כן חברה הכי טובה...למרות שעכשיו אנחנו כמעט לא ביחד..יעבור לה. ויש לי עוד שאלה...יש לי חברה ממש טובה...למען האמת השנה גם עברתי לבניין שלה , וזה חיזק אותנו , אפילו שהיינו רבות , היינו יכולות לסמוך אחת על השניה ולבקש עזרה...השנה היא נהייתה חברה הכי טובה של ילדה אחת , ששנה שעברה היא הייתה החברה הכי טובה שלי..והשנה גליתי את האופי האמתי שלה...היא ממש מרושעת למי שהיא רוצה..כדוגמא לפני שנה שעברה הייתה חברה הכי טובה אחרת , והיא רצתה להזיק לה , אז היא לקחה תמונה של שתיהן ביחד גזרה אותה והביאה לה את התמונה...וגם לי עשתה דברים לא כל כך נחמדים ...בקיצור החברה שלי נקרא לה סנואי , ול``חברה`` הרעה נקרא חציל..כן אחלה שמות!!..בכל אופן סנואי וחציל קצת רבו , והייתי אצל סנואי , וחציל בדיוק התקשרה..ודעתי שהן קצת הסתכסכו והצעתי ללכת כדי שהן יוכלו לדבר..אז סנואי אמרה לי יוו את ממש חברה טובה , לפעמים אני מרגישה רע כי את יותר מידי טובה אלי..ורגע יש עוד..ואז היא אמרה ...כוכב (ככה נקרא לי לביינתים) את יודעת יש חברות הכי טובות ויש חברות הכי טובות..וחיבקה אותי... , למישהו יש מושג למה היא התכוונה??? למישהו יש עצות..מקווה שתוכלו לעזור שלכם באהבה כוכב הלילה

פרידה היא ...

פרידה היא פרידה, אם ההחלטה שלך היא סופית ואין לך מחשבה שניה בנושא אז את צריכה להתעלם ממנו לגמרי. אל תתני לו בשום דרך להבין שאת מהססת. הבחור מנסה למשוך את צומת ליבך בדרכים אילה ואחרות, אני מאמין שהוא עדיין מאוהב בך ושהוא לא מסוכן. אם את רואה שהוא מנסה לפגוע בך בצורה מכוונת פיזית או רגשית אז אני ממליץ לך לערב מבוגר כל שהו שאת בוטחת בו שיבהיר לבחור את המצב(כמובן לא באלימות). שלומי

למעלה