היי

היי

לא יודעת אם זה קשור.. אבל מאוד כואב לי הגב תחתון בזמן שאני יושב(0כאשר אני יושבת למעלה מ6 שעות)האםמותר לי לשבת רצוף רק 6 שעות ביום?והאם רופא יכול לאשר זאת? נוסף עלכך יש לי מלא קליקים תמידים בכתפיים אך לא נמצאה אצלי בעייה ספציפית בגב

AMI-101

New member
היי מתוסכלת

ייתכן שהכאבים בגב נובעים מהיציבה (posture) שלך בזמן ישיבה, מכסא לא מותאם אלייך, או חולשה בשרירים בגב שמתעייפים לאחר החזקת הגוף בצורה בה את יושבת... גם כן האם יש לך היפראילסטיות? זה יכול להסביר גם את הקליקים בכתפיים. שווה להיבדק ולקבל תשובה וודאית ביי עמי

המשך...

בנוסף.. הייתי ממליצה לא לשבת כל כך הרבה זמן רצוף. תנסי מדי פעם לקום, לבצע תנועתיות, מתיחות ו"לחלץ את העצמות". יעל

היי שוב

תודה על התגובה אבל אני חיילת בצה,ל פקידה ומדי יום יושבת מעל ל9 שעות...האם יתכן שהצבא יאשר לי קיצור יום עבודה על מנת שאוכל לשבת פחות?

את צריכה לשפר

את היכולת שלך להתמודד עם העומס, לא לקצר את יום העבודה. אם תורידי עומס, יש להניח שהיכולת שלך תפחת ואז יהיה לך קשה להתמודד גם עם היום הקצר. לכן, לכי לטיפול ו/או חדר כושר כדי לשפר את היכולת שלך להתמודד עם העומסים להם את נדרשת.

היי שוב

אממ אני תמיד הולכת למכון ודוקא לפניהצבא לא היו לי הבעיות האלה חוץ מזה קיצור יום יתאים לימעוד הרבה סיבות השאלה היא האם רופא צבאי יאשר זאת?

פטורים....

לדעתי אף רופא לא יאשר דבר כזה. האמת...גם אני לא הייתי ממליצה. במקום לנסות ולשפר את כאבי הגב שלך ולשפר את הבריאות ולצאת מהתיסכול את מעדיפה פטורים. הפטור לא ישפר את המצב הוא רק ידחה אותו למועד אחר. תקשיבי לעצה של נירית, היא נכונה וטובה. יעל

למעלה