היי

היי

תגידו.... מה המהירות המירבית של הורדה באיי די אס אל הכי איטי... לכמה הגעתם כי אמרו לי שהוא ממש קצת יותר מהיר מאיי אס די אן...

ofirgaon

New member
אני מניח שאתה מתכוון לחבילת "וואו"

הבסיסית. לי יש אותה אני מוריד מהירות מקסימלית מהאתר של בזק בינלאומי (הספק שלי)- 65kilo BYTE per second

eladts

New member
אותך לבזק

כמה אתה משלם? איטי צריך להיות 99 ש"ח לחודש (לא כולל 20 ש"ח בשביל המודם), בינוני צריך להיות 129 ש"ח לחודש (גם כן לא כולל מודם). בחשבון הם כותבים לך את זה בלי מע"מ ומוסיפים את המע"מ בסוף, אולי בגלל זה אתה מתבלבל? ואם לא, ברכותי, דפקת את בזק בלי להתכוון אפילו

אז ככה: התחברתי ל- ADSL מייד כשהגיע

למרכזיה שלי. במשך כמה חודשים טובים הייתי בלתי מוגבל בכלל (כלומר - כ- 80kB/s Upload ו- 700kB/s Download..... ברגע שנגמרו המבצעים של כל הספקים שהתחברתי דרכם (012, 013, נזק בינ"ל) - ביקשתי לעבור לחבילה האיטית והתחברתי דרך האוניברסיטה (שהתחילה לאפשר את זה). מאז - זה הקצב שאני מקבל.

eladts

New member
באמת היתה תקופה שהאלקטל היו מוגבלים

והאורכית לא, ואז רציתי שיהיה לי אורכית :) אבל תבדוק טוב בחשבון כמה אתה משלם...

Daddy DJ

New member
אם אתה מחובר דרך האוניברסיטה

אז זה הגיוני... כנראה הם נותנים לך את ה 1.5 בגלל שההגבלה זה בספק ולא אצל בזק!!! אתה יכול לשלם לספק על 1.5 ולבזק על 0.5 ותהיה לך את המהירות של 1.5 בדוק

eladts

New member
אתה בטוח?

זה נשמע ממש מוזר... הרי יש עוד ספקים שאין אצלם חלוקה לחבילות. מה קורה אצלם?

ברצינות?? ובזק לא "שותפים לפשע"?

עד כמה שהבנתי, בזק מגבילים לך את הקו, ולאחר מכן אתה בוחר אצל הספק חבילה שמתאימה לרוחב ה"צינור" שבזק הקצו לך.. מישהו מפריע לך לשלם לבזק על החבילה האיטית ביותר, ולשלם כסף טוב לספק כדי שיעניק לך רוחב פס בלתי מוגבל?...

Daddy DJ

New member
לפי מה שאני ראיתי הם לא

שכן שלי משלם לבזק על 0.5 והוא מחובר ב 1.5 והוא מוריד במהירות של 1.5 אני לא יודע בידיוק מה עם הספקיות שאין אצלהם חלוקה לחבילות אבל הספק שהוא מתחבר אליו זה אינטרנט זהב ובאתר שלהם כתוב שאין חבילות והמחירם מתיחסים למהירות של ה 0.5 ולא 1.5

eladts

New member
לי זה נראה

כמו סתם בלאגאן בבזק שיש כמה LUCKY BUSTARDS שמרויחים ממנו. אבל עכשיו, אחרי שסיפרתם את זה פה בזק יגבילו אותכם ל9600 בתןר עונש

eladts

New member
אני גם מחובר לחבילה הבינונית (1.5)

ואני מקבל בערך 180K לשנייה בהורדה ו 14 K/S בהעלאה. מה שרק מוכיח, גלעד, שהאלקטל טוב יותר מהאורכית העפן שלך

אבל אני מחובר לחבילה האיטית!!!!!!!!

ובלי ירידות על האורכית המעפן של בזק (לא שלי!!!)

eladts

New member
אתה אולי משלם על האיטית

אבל מחובר לבינונית. 0.5Mbit = 61.035Kbyte ולמי ששואל למה לא 64, זה בגלל שבמונחי "בזק" M שווה 1000000 בעוד ש K "שלנו" שווה 1024 (וכמובן יש 8 ביטים בביט).

למעלה