היי

פגית

New member
היי

אני חדשה פה,וקצת על עצמי :אני בת 17 מחר
, אני עושה לעצמי רייקי 1 למדתי לפני המון שנים כשהתי בת 13 ואני עושה לעיתים רחוקות בעיקר לפני מבחנים גדולים (הכינוי שלי "פגית" נובע מכך שנולדתי פגית מאוד קטנה).... הפורום מגניב

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום יובל!!!

אני שמחה שמצאת את דרכך אל הפורום שלנו ומקבלת אותך בברכה ובחום
מזל טוב ליום הולדתך..מקווה שאזכור לאחל לך מחר - ביום הנכון
מרגש אותי כל פעם מחדש לראות שצעירים כל כך מגיעים לרייקי ואף מתרגלים זאת. הרייקי זו מתנה נפלאה ! אשמח לשמוע על חוויות שלך עם הרייקי ובכלל שאלות לגבי רייקי או עצות לגבי הפורום יתקבלו גם הן בברכה.
לימור

פגית

New member
היי ,לימור

יש לי מספר שאלות: מתי את חושבת שאפשר ללמוד רייקי 2,האם את מתרגלת רייקי 2 ,אם כן האם הית מוכנה לשלוח לי רייקי כדי שאני ארגיש מזה לקבל רייקי "בשלט רחוק" הרבה תודה יובל

Anabel74

New member
אז ככה

יש מספר דעות ואני אספר על מה שאני יודעת. אם יש מישהו שיכל להוסיף מידיעותיו הוא אשמח לשמוע גם. המאסטרית שלי לרייקי אמרה לי שאני אהיה מוכנה ללמוד רייקי ברגע שאני חשה בשינוי כאשר אני מטפלת בעצמי. כלומר מרגישה את הרייקי עובד מעביר כאב וכדומה. יש שאומרים שעליך לתרגל קודם כל יום במשך 21 ימים רייקי 1 ורק אז לגשת לקורס רייקי 2 . לעומת זאת יש הרבה סדנאות של רייקי 1 + 2 שמלמדים ברצף בסוף שבוע אחד למשל... כך שאין כנראה חוקים מוגדרים. אני במקומך היתי הולכת על הרגשה. אם את מרגישה מוכנה , אם זה מושך ומעניין אותך - לכי על זה. אני בטוחה שלא תתאכזבי רייקי 2 היא חוויה מיוחדת במינה. אני מתרגלת רייקי 2 ואשמח לשלוח לך רייקי. אפשר לקבוע יום ושעה מסוימת אם את רוצה רק אצטרך פרטים מסוימים שלך קודם- שם מלא ושם האם. בנוסף חוויה של רייקי מרחוק יכולה להיות לך אם תרשמי לאיזון השבועי (לפי הדוגמא בלינק המצורף) ותבקשי רייקי שם. (מוזמנת לקרא את הודעתה של "קצת מידע" שחלקה עימנו את ההרגשה שלה לאחר האיזון, בהודעה בעמוד זה). תהני...
לימור

פגית

New member
אז ככה,תודה

אני חושבת שאלך ללמוד רייקי 2 בהזדמנות ,אשמח לקבוע יום ושעה,יש לי שאלה למה צריך לדעת את שם האם ?(לא שיש לי התנגדות לתת )

Anabel74

New member
וכן

לי נאמר שלמרות שברגע שמתכונים למישהו זה אמור להגיע אליו חשוב בכל זאת לנתב את הרייקי גם לפי שם האם מאחר וכאןלא יהיה מקום לספק לאיזו יובל התכוונו.(אגב גם ביהדות נפוץ להפנות ברכה לפי שם האם). ושוב מזל טוב, מקווה שחוגגת ....

Anabel74

New member
תוספת

(ותודה על כך להרי). ישנן מספר אסכולות ללמוד רייקי מסורתי. כעיקרון האסכולות דיי דומות,למעט מספר הבדלים בעיקר במשלוח איזונים מרוחקים. האסכולות ניזונות מהדת/תרבות של המאסטר שמלמד אותן: מטרת כל האסכולות/שיטות היא אחת -לשלוח את האנרגייה למטופל הספציפי ולא להניח לה "לטעות" בין השכנים 1. באמצעות כתיבה על דף (הקירבה ליהדות בשיטה זו מזהה את המטופל חד חד ערכית ע"י ציון השם, שם המשפחה ושם אימו) 2. באמצעות תמונה של המטופל 3. באמצעות בובה או דימוי המטופל על גבי ברכי המטפל.

למעלה