היי...

blackwolf

New member
היי...

שאלה לי אליכם, אבל לפני זה- הקדמה. לאורך השנים, תמיד היו גיבורים. אנחנו יודעים את זה, לגיבורים אלו, תמיד היו הסייקיקס הנאמנים- גם את זה אנחנו יודעים. אנחנו גם יודעים שבכל סדרה, לא משנה כמה היא שונה ( כל עוד היא מחזיקה את הבסיס של גיבור וסייקיק ) יהיו תמיד כמה פרקים שהם אותו הדבר גם אם וריאציות שונות. פרק כזה הוא למשל הפרק על המקום בו יש עבדים שנלחמים עד המוות אחד בשני על מנת לשעשע את העשירים ולקוות שיום אחד ישחררו אותם. פרק אחר זה פרק שיא שמתמקד בסייקיק שבמשך כמה פרקים מרגיש זנוח ולא מוערך. בפרק כזה תמיד בא הרע ( ארס, וורלורד, דראג דילר , מה שלא יהיה בהתאם לתקופה ולסדרה ) ומנסה לשכנע את הסייקיק לעבור צדדים. הסייקיק אף פעם לא עושה את זה. האם לא הייתם רוצים שיום אחד יבוא מישהו אם מספיק אומץ ויעשה את הצעד הנועז? פעם אחת ולתמיד הסייקיק יבגוד. אותו סייקיק חמוד וזנוח ( אני מתכוונת גם בלשון נקבה כמובן ) יעזוב את טוב ליבו, יזנח את נאמנויותיו ויכנע לרוע שנצמא בליבו. פעם אחת ולתמיד גבריאל תגיד כן לסמים ( סליחה, כן לאלוהות ) ותלך אחרי ארס, אחרי הכל היא הדבר השלישי הטוב הבא ( זינה וקליסטו נמצאות הרחק לפניה ). שתגיד כן, שתפסיק לרדוף אחרי איליי ותרדוף אחרי ארס. שתחפש אלוהות ואלימות ושתהיה ההפך מהרקולס הצדקני והמעצבן הזה ( אין לו קשר ישיר לעניין, אבל הדמות הזאת פשוט מעצבנת והשחקן חסר כריזמה לחלוטין- למרות שבאנדרומדה המשחק שלו הרבה יותר טוב ). למה הם לא נכנעים לצורך הזה? שילכו עד הסוף. אני מודה שמידי פעם זינה מאבדת את עצמה וחוזרת לרעה הישנה והטובה ( כמו הפרק ההוא עם הלוחמים שרצו מים בשדה הקרב, וגבריאל הביאה להם מים. זינה לגמרי אבדה שם את הצפון וזה היה מאוד מרענן ). טוב, אני מתחילה לחזור על עצמי, הפואנטה היא שנמאס כבר מכל הטוב הזה. לכו להרוג כמה חפים מפשע. השאלה היא: אתם לא מרגישים ככה גם לפעמים? לא נמאס לפעמים מכל הצדקנות המוגזמת שמוקרנת בסדרות מסוג זה?

ares chosen

New member
אני נורא מסכימה... חוץ מ...

החלק של גבי עם ארס... ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא! זינה וארס? זה סיפור אחר.... אבל זו רק דעתי (סאברים לא לאכול אותי
) אבל אני מעדיפה את הזינה הרעה... ואני חושבת שזה מה שעושה אותה כ"כ מעניינת...

Dafi the Mighty

New member
הממ...

אני לא יודעת, אני רואה את גבריאל בתור אחת שתמיד נשארת בצד הטוב. כמובן שלכל אחד יש את הנפילות שלו, אבל אני לא רואה את זה שגבריאל הולכת לצד האפל ואני לא רוצה לראות אותה בצד הזה. כמובן שיש את הפרקים שבהם זינה מאבדת שליטה בהווה (The Reckoning, Ties that Bind, The Price) שאני ממש אוהבת לראות אותה מאבדת שליטה, אבל את גבריאל אני מעדיפה ילדה טובה. או כמו שארס אמר, "You´ll always be a goody-two-shoes".

ענבר1

New member
גם אני מעדיפה את גבריאל ילדה טובה ../images/Emo19.gif ../images/Emo19.gif

מספיק היה לי מזעזע לראות אותה הורגת בפעם הראשונה ואחר כך ראיתי את הפרק שהיא טובחת ברומאים ב15 במרס שפעמים רבות הרצתי את הקטע המדהים הזה אני מודה יש לי בעיה עם גבריאל הורגת שתשאר ילדה טובה

*neta*

New member
גבריאל??? רעה???

אין מצב, גבריאל לא רעה. כמו כולם גם לה היו כמה נפילות שהגדולה בינהם לדעתי הייתה באמת ב15 במרץ אבל גם אז היא הבינה (אחרי כמה גופות...) שמה שהיא עשתה נוגד את הדרך שלה. בשביל זה יש את זינה. לזינה יש גם צד רע ועצבני ותמיד יהיה לה ואני חושבת שטוב שכך מכיוון שלי באמת קצת נמאס מכל הצדקנות הזו כי טוב להיות נחמד אבל עד מתי???

blackwolf

New member
מאחר ואני בכלל לא שולטת

בעונות ופרקים מישהו רוצה להזכיר לי על איזה פרק מדובר? האם זה הפרק שהם מכים את זינה והיא הופכת לנכה ובגלל זה גבי משתגעת? זה פרק סיום עונה, לא? ואת מי גבריאל הרגה בפעם הראשונה? מתי זה היה? ולמה?

shiri_b

New member
לא יכולתי לומר את זה טוב יותר

גבריאל לא יכולה להיות רעה הזה פשוט נוגד את האופי שלה היו כמה פעמים שהיא "התנדנדה" אבל זה לא היה ממש התנדנדות.... והיא תמיד נשארה טובה

foxfire_h

New member
sidekicks

אני מצטערת אבל זה סיידקיק ולא סייקיק... ועכשיו לעניין. גבריאל מאזנת את זינה. דהיינו, היא הטוב המוחלט; או לפחות התחילה כך לפני שהיא איבדה לחלוטין את האופי. מאחר וזינה, שהייתה הרוע המוחלט, איזנה את עצמה, גם גבריאל סוטה מדי פעם אל הרוע, אבל זה פשוט לא היא... כשאני רואה פרקים ישנים ונזכרת בכמה תמימה היא הייתה זה ממש מעציב אותי; היא הפכה לקריקטורה של עצמה. כמובן שאי אפשר לצפות שמישהי תסתובב עם זינה שש שנים ולא תלמד דבר או שניים על להילחם; אבל מכאן ועד מה שעשו מגבריאל זה כבר מוגזם. אין סיבה להפוך אותה למין בוץ´ מגוחכת... זה לא אומר שיש לי בעיה עם הטבח המזדמן הזה שגבריאל נוטה לבצע כשזינה מתה, להפך, הוא דווקא מוצדק במובן מסוים. ולסיכום: גבריאל + שיער קצר = ג´יפה

blackwolf

New member
אני דווקא חשבתי זה הוסיף

לה המון אופי. השער הקצר היה נורא, אני מסכימה. אבל העובדה שהיא למדה להילחם הפכה אותה מנטל על זינה, לעזרה, מה שעזר לקבל אותה כחלק מהסדרה. חוץ מזה שלמרות שהיא איבדה מהתמימות שלה, היא לא הפסיקה להאמין בדרך של שלום וכל הבלה בלה שבעזרתו היא מעבירה את שעות המסע הקשות. הגבול שלי היה כשהיא התחילה לחפש את דרך השלום של איליי והפסיקה להאמין במה שזינה עושה ( אין לי בעיה עם זה בעיקרון, אבל זה הפך למגוחך). היא איבדה הרבה מעצמה שם. הפרק שמראה את זה הכי טוב, זה הפרק שבו היא הולכת שבי אחרי ז´אן ד´ארק ההיא, שהורגת אנשים כי הם לא הולכים בדרך שלה. העיוורון שלה לגבי אותה אישה היה פשוט מזעזע. בכלל כל עונת החיפוש העצמי והחזרה לעבר\עתיד\גלגול נשמות וכ´ו וכ´ו היה פשוט נוראי. לדעתי.

canimal

New member
זה קרה בבאפי. בערך.. פיית´, אנג´ל

וזה הוביל לפרקים ממש טובים בהם באפי נאלצה לפחות לנסות להרוג אנשים קרובים. הרבה קונפליקטים אישים ודרמה. פלוס מעולה להתפתחות העלילה ולאמינות

Celaeno

New member
אני דווקא אוהבת מה שעשו עם גבריאל

בהתחלה בכלל לא סבלתי אותה (למרות שעכשיו כשאני רואה את הפרקים האלה אני כבר לא מרגישה ככה). לקראת סוף העונה הרביעית היא ממש הכעיסה אותי. בן אדם לא יכול להסתובב עם מישהי כמו זינה ולסרב לעזור בלחימה. הרי במקרה כזה זינה היתה צריכה גם ללחום ברעים ולהגן על עצמה ועל מי שצריך, וגם להגן על גבריאל, שמצידה לא רק שלא נקפה אצבע, אלא אחר כך גרמה לזינה להרגיש רע על מה שהיא עושה. זה הדבר שהכי עצבן אותי בגבריאל ואחרי סוף העונה הרביעית זה נעלם ויחד עם השיער הארוך נעלמה גבריאל הנערה והיא הפכה לאשה שאני די מעריצה (עדיין לא כמו זינה). לא הייתי רוצה שהיא ממש תהיה רעה, אבל כל עוד היא היתה ממש טובה לדעתי הסכנה היתה הרבה יותר גדולה. זה כמו אלה שהיו נורא חילוניים וכשהם חוזרים בתשובה הם הולכים לקיצוניות השניה. דווקא עכשיו, כשגבריאל בן אדם הרבה יותר מאוזן, אני פחות חוששת שמשהו קיצוני יקרה לה. היא כבר לא כל כך עיוורת. היום מה שקרה לה עם נג´ארה או עם איידן כבר לא יכול לקרות. היא בן אדם הרבה יותר שלם ועמוק ומבוגר. ולמרות שלקח לי זמן להתרגל לשיער הקצר, עכשיו הוא נראה יפה, ובמיוחד בעונה השישית כשהוא קצת יותר ארוך אבל עדיין לא ארוך.

Alexis

New member
תגובתי... באיחור כמובן... כמו תמיד

טוב, אז ככה... בקשר לקרב בין זינה והרקי, זה לא יקרה בחיים... למי שלא ראה את פרומיטאוס, הוא לא יבין את זה בחיים אבל, למרות התנגדותי הרבה, בין הרק וזינה יש משהו מיוחד... לא כמו בינה ובין אריס או בינה ובין גבי (הערה סאברית) ככה שהם לא ילחמו... בקשר לגבי: אני נורא אהבתי אותה בעונה ראשונה, היא הייתה כזאת מסטולה!!! בייחוד בH&H שהיה פרק אלילי, אבל גבי אדירה שם... בעונה השנייה היא הייתה בסדר... אבל אחרי כל הקטע של הופ בעונה השלישית היא נהרסה לחלוטין... עד שהיא עברה את השינוי המזעזע בהודו עם איליי... זה ממש ממש הרס אותי... אח"כ בעונה החמישית כשהיא יוצאת מכל הקטע של השלום אז היא נורמלית ובעונה השישית היא פשוט יותר מידי אדישה... אבל אנשים, זאת גבי... וכמו שהיא אומרת בפרק האהוב עליי FFG "what´s not to like???"

Alexis

New member
בקיצור -

אני מעדיפה את זינה ואת גבי בתור רעות... איך אפשר לא? גבי בתור טאטקה הייתה אדירה!!! בייחוד כל האיפור... זה שולי... וזינה... אוי, נו... ברור שאני אעדיף את זינה הרעה ואת אחת הנשים שגרמה לה להיות רעה (נו, איך קוראים לה... השמאנית הזאת)

*זינה*

New member
הופה! נקודה רגישה... ../images/Emo23.gif

וטאטקה זה שד שנכנס בגבריאל בפרק Devi .

למעלה