היי

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
היי

בס"ד קצת קנטרני אני יודעת,אבל-חייבים להאמין שזה נכון(כל הקטע של פתיחה בקלים/קפה/כף יד ואלו) ע"מ שזה באמת יקרה?או שזה קורה ללא תלות באמונה בדבר נכונות החיזוי? כי אם לא חייבים,הייתי רוצה לראות מה העתיד שלי מבחינה מקצועית בזמן הקרוב: אני בת 23 תאריך הלידה שלי הוא ה5.8.1980 אני בשנה שלישית של תואר ראשון ואני מחפשת עבודה. אני אמצא משהו?מענין?בקרוב?

צוף3

New member
אם הבנתי נכון...

את רוצה שנפרש לך פריסה ובאותה נשימה את מצהירה שאינך מאמינה בכך? מה הטעם אם כך?

238

New member
טוב

בס"ד אני ספקנית מכיון שכל נושא ה'קריאה ב...'לא הוכח מעולם,אבל תמיד הייתי סקרנית. ולכן גם שאלתי.

צ ל י ל 8

New member
את יודעת...

גם הקיום של "אלוהים" לא הוכח מעולם. אני משערת שאת מאמינה באלוהים. הכיצד

238

New member
ולכן אני סקרנית

בס"ד בגדול-אני מאמינה רק בדברים שהוכחו. אבל בגלל שאני מאמינה בקיומו של אלוהים,שכידוע לא הוכח ולא יוכח לעולם,גורם לי לבדוק גם תחומים אחרים. ולכן שאלתי-יש חשיבות ל'אמונה' פה?אם אני אתן לכם פריסה ושאלה-תוכלו לענות לי על אף שאני ספקנית לגבי קריאה בקלפים?

batgalim

New member
נדמה לי שצוף כבר ענתה לך...

אם את לא מאמינה, הרי שכל פירוש שניתן לך לפריסה יהיה מיותר... את הרי לא תאמיני. אז מה הטעם?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif

נראה לא מתאים ולא במקום ולא רלוונטי, כאשר מישהו רוצה "לבדוק" אותנו או אם הקלפים מדייקים או לא. אם יש לך ספקות בנושא יש 2 דברים שאת יכולה לעשות: 1. לקרוא את השרשורים המתנהלים כאן בפורום ולהחליט בעצמך אם זה אמיתי או לא. 2. אם אין אמונה-אין טעם. תיאלצי לחפש תשובה דרך אפשרות אחרת.. לא אוהבים ש"מנסים" אותנו.

למעלה