היי...

Morgana te fay

New member
היי...

אני ליעד ואני בת 17 ואני חדשה פה... אני רוצה ללמוד טוב יותר איך לעשות רייקי.... ליעד!

Anabel74

New member
ברוכה הבאה לפורום ליעד!!!

באיזו דרגת רייקי את כרגע? כמה זמן את מתרגלת/מטפלת ברייקי? מה זה "טוב יותר" עבורך? אשמח לעזור ככל שאוכל. את מוזמנת גם לקרא את השרשור -מנסיונם של מטפלים , שאת הקישור אליו תמצאי בהודעה באותו השם בדף זה. בהצלחה! לימור.

Morgana te fay

New member
טוב אז ככה...

אני מתרגלת בערך חצי שנה... לפי הנסיון שלי אני מעבירה חום..(נותנת אנרגיות). אבל לוקח לי המון זמן להגיע למצב הזה.. לפני מספר ימים גיליתי שיש לי כוחות של חזיון דברים מתוך שינה... האם הכוחות השניים קשורים גם לאלה?

Anabel74

New member
אני מניחה שיש לך רייקי 1

וכמה שתטפלי יותר, כולל בעצמך, הזרימה של האנרגיה תהיה "חלקה" יותר. יש אומרים גם חזקה יותר. לגבי פיתוח יכולות אחרות. הכל אפשרי מאחר ואת עצמך מתפתחת. שמעתי על אנשים שלאחר חניכה גילו יכולות שונות לכן יתכן שיש קשר.

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני אודליה... ד"א, יש לי שאלה, האם יש אפשרות לדעת אם למישו יש רייקי כשהוא לא עבר חניכה
אני יודעת שכשכולנו תינוקות לכולם יש רייקי ואם לא מנצלים את הכוחות הם אובדים [אאאממממממ, ככה זה היה לא
*סנילית*] ואני מכירה מישו שעוד מעט סוגר 30 ויש לו ידיים די חמות ואני לא ממש בטוחה אם זה רייקי או לא....יש דרך שאפשר לדעת

Anabel74

New member
לדעת אפשר

רק אם שואלים אותו אם עבר חניכה...אם את יודעת שלא עבר, כנראה לא מדובר ספציפית ברייקי. וההסבר הוא: בעקרון, הרי כולם יכולים ללמוד רייקי ולטפל ברייקי ולכן אפשר לומר שבפוטנציאל לכולם יש רייקי.. אך רק מי שעבר את הקורס ,כלומר הועבר לו הידע כולל החניכה, מתמקד ספציפית בהעברת אנרגית הרייקי. מלבד זאת, הכוחות לא אובדים וניתן "לחדש" אותם ע"י תרגול מתאים. (במקרה של הרייקי תרגול יומי במשך 21 יום כשלוש דקות על כל צאקרה). מקווה שעזרתי פורים שמח!! לימור

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה

מה קורה?מה המצב?...עזבי התחרפנתי, ברוכה הבאה לפורום שלנווו..=]

Anabel74

New member
אופירושששש

את מופיעה בתמונות מהמפגש של פורום "הגדולים"?

ofirush 14

New member
כן...אבל..

צריך להגדיל אותה כי כשהיא קטנה היא מטושטשת..היא תחת כותרת התגובה "עוד.."

Anabel74

New member
מגניבבבב

בכלל לא קטנה כשפותחים אותה רואים אותך מצוין! אולי תשימי לך בכרטיס כאן?

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifאז מה בעצם הוא מעביר../images/Emo35.gif

ולא, הוא לא עבר חניכה

Anabel74

New member
מעביר אנרגיה ...

לאנרגיה צורות רבות ושמות רבים. יכל להיות שזה סוג מסוים של הילינג, יכל להיות גם משהו אחר. למה כל כך חשוב לך להגדיר את זה?
אני מכירה אנשים שלא עברו קורסים בנושא או חניכות למיניהן, ומגע ידיהם פשוט מיטיב כל כך שזה באמת לא משנה לי מה זה - העיקר שזה עושה טוב לגוף ולנשמה. וזה הכי כייף בעולם!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo149.gifאני מוזרה...../images/Emo3.gif

סתם זה מאוד מעניין, כי זה ממש מזכיר רייקי, ובהילינג צריך להתרכז...במקרים מסויימים הוא סתם מניח יד ויש חום והרגשה טובה.

למעלה