היי....

בועה0

New member
היי....

יש לי פחד איום! פחד שאני לא מאחלת לאף אחד!- פחד מבני אדם!!!! הפחד מבני אדם שפיתחתי הוא כתוצאה מהסמים! סמים קלים בלבד! "פחד גבהים" נשמע לי הרבה יותר פשוט....

yaeltal

New member
בועה0...

זה לא מפתיע שפחד גבהים נשמע לך הרבה יותר פשוט, הרי גבהים אין בכל מקום, ואנשים יש בשפע.. ומעצמי אני מכירה גם קושי נוסף, והוא הניגוד הבלתי האפשרי הזה שהתקיים בי, בין החצי שכלכך פחד מאנשים ולא רצה להתקרב, ובין החצי שעדיין כלכך רצה בקירבתם.. וככל שיותר היכרתי בכך שאני זקוקה לקירבתם כך יותר פחדתי.. כמובן שאני דיברתי כעת רק על עצמי ולא מתוך כוונה לרמוז שאת חווה משהו דומה.. אבל הדמיון היחיד שלבטח קיים, הוא בכך ששתי הבעיות האלו ניתנות לפיתרון.. ואולי דווקא המקום הזה, הפורום, שבו יש אנשים, אבל הם בלתי נראים, יוכל לעזור קצת להקל על הפחד..? או להכין להתמודדות מאוחרת יותר עם אנשים פנים אל פנים..? אשמח אם תרצי לשתף קצת יותר.. אולי לספר קצת במה מתבטא הפחד הזה..? מתי הוא מופיע..? ואיך הוא משפיע על מהלך חייך..? מקווה שהנוכחות שלי, ושל שאר חברי הפורום, בתוך ימי הפחד האלה, תוכל אולי להקל קצת.. יעל..

בועה0

New member
יעל...../images/Emo141.gif

הגדרת מצויין את מה שאני חווה!!! וכן, זה מאוד דומה!!! לפני חודשיים הפסקתי לגמרי לעשן סמים קלים והתחלתי לקחת כדורים נגד חרדות ופחדים שפסיכיאטרית רשמה לי. היום אני מרגישה מצויין אבל ההרגשה הזאת היא בגלל שאני לוקחת כדורים, אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לולא הכדורים. לפני הכדורים מצבי היה רע, פחדתי לצאת מהבית, הייתי סוגרת טריסים ומסתגרת בחדר. פחדים משתקים שלא איפשרו לי לצאת מהבית. (וכל זה תוצאה של הסמים הקלים- חשיש/גראס). אומנם עם הכדורים אני מרגישה טוב אך אני עדיין "בודדה וטוב לי" (בטח המשפט הזה מוכר לך...) אנשים אוהבים אותי ומתים להיות בקירבתי.... הם פשוט לא מבינים את העולם שאני חייה בו. בקיצור, אין לי מושג למה הצטרפתי לפורום הזה.... סתם התחשק לי

למעלה