היי

Milanos

New member
היי

מה שלומכם? קראתי קצת את הפורום, והחלטתי להצטרף. התחלתי עם מישהי, היא נתנה לי את הטלפון שלה ומשם התחלנו לקשקש בטלפון. הייתה המון התלהבות בהתחלה, דיברנו כל הזמן והיה ממש כיף. נפגשנו, והייתה ממש פגישה נחמדה. אלא שהיא אולי הרגישה שמשהו לא זרם בפגישה, או משהו, ופתאום סתם ככה איבדה עניין. אנחנו כבר כמעט לא מדברים, היא עושה לי טובה כשהיא עונה לי, ופשוט מעקמת את האף הרבה והכל. אבל כשאני מתעלם ממנה וחושב שאולי היא פשוט לא רוצה באופן סופי, אז היא מתקשרת כדי לבדוק מה איתי ופתאום כן רוצה. רוצה, אבל לא רוצה, כזה. כאילו היא מתלבטת כל הזמן וזה מטריף אותי, והיא כל הזמן אומרת שהיא לא יודעת מה היא מרגישה, אבל כן רוצה וכו'. לא היה פה קטע כמו סרט שרצנו אחד אל השני, וחיבקנו ונישקנו אחד את השניה כמו מטורפים, אבל הייתה באמת פגישה כייפית וסבבה. אז מה העניין? ומה כדאי לי לעשות? כדאי לי פשוט להגיד לה ביי וללכת לחפש מישהי מעוניינת יותר, או ששווה לי דווקא לחכות, כי אולי יצא מזה משהו בכל זאת? כי היא די נשמעת מעוניינת לפעמים, אבל כל הזמן לא יודעת להחליט.

לא יודע אחי

נראה לי היא מבולבלת . מצד אחד נשמע כאילו היא מסננת אותך ולא עונה לטלפוניםושהיא עונה אז היא בלי חשק, ומצד שני אתה אומר שהיא גם כן נותנת רמזים מדי םפעם? אולי היא משחק אותה קשה להשגה? או שהיא פשוט מבולבלת? תעשה איתה שיחת הבהרה לאיפה אתם עומדים וכל זה.

Milanos

New member
תודה על התשובה, גבר

אני חושב שהיא לא יודעת להחליט, לא שהיא משחקת אותה קשה להשגה. זה לא שהיא עונה בלי חשק, היא בסדר גמור, אבל כל הזמן מתלבטת, מסננת אותי וכאלה. הקטע הוא לא שהיא נותנת רמזים, אלא שהיא כן רוצה, אבל לא רוצה. אני משתגע כבר, ואני לא מבין למה היא איבדה עניין פתאום. ניסיתי לשאול אותה, היא לא לגמרי סגורה על עצמה. ואני משתגע. העניין הוא אם זה שווה את זה. מישהי שלא סגורה על עצמה מסוגלת להחליט שהיא כן רוצה, או שזה די אבוד מראש ואני צריך להפסיק לבזבז את הזמן שלי? אני מת להיות איתה, אבל זה מעצבן שהיא לא סגורה על עצמה ומשחקת איתי משחקים.

מישהי007

New member
לדעתי

תישאר איתה קצת, תן לה קצת זמן לארגן את המחשבות שלה אולי היא תחליט שהיא באמת מעוניינת בך ואז יהיה סוף טוב

...המשך הדעה הנשית

אם להוסיף לדברי 007... אישית, חוסר החלטה מצידי יכול להסתדר נורא מהר, אם אני יודעת שהבחור מעוניין.

A n d r i a n a

New member
בתור בחורה... לדעתי..

יש כמה אפשרויות: א) הבחורה פשוט אוהבת לשחק במשחקים שכאלה. מה הכוונה? כשאתה מראה סימני התעניינות, ומתקשר וכל זה היא עושה לך טובה שהיא מדברת. לא מעניין אותה הקטע כי היא יודעת שאתה מועניין בה סופית. עכשיו, כשאתה מתעלם, זה מעצבן אותה שאתה ככה נעלם לה, ולא שם עליה. ולכן היא מתקשרת .... הבנת? זה סוג מסויים של בנות, שעושות את זה.... וזה מאוד אפשרי.... ב) היא באמת לא יודעת מה היא מרגישה. [לא ממש נראה לי כי בסה"כ הבחורה נפגשה איתך פעם אחת ולא ממש יצא לה להכיר אותך, לכן אין מה להרגיש כל כך בשלב זה. ג) משחקת אותה קשה להשגה, שאתה תתאמץ ותראה שהיא שווה. לדעתי האפשרות הנכונה היא א'. הבחורה משחקת, כי פשוט משעממם לה. וכשלא שמים עליה היא מתעצבנת ומתקשרת. עכשיו, הקטע הוא שאני לא יודעת איזה סוג של בחורה היא,ולכן אם אכפת לך, אל תחכה. דבר איתה, תשאל מה הקטע שהיא מתעלמת ממך, ועושה לך טובות שהיא מדברת איתך. דבר איתה. בלי יותר מדי תלונות רק שים את הקלפים על השולחן. קפיש?

למעלה