היי

היי

אני נמצאת פה עד עכשיו בתור משקיפה והדבר מאוד מאוד מצא חן בעיניי פרסתי פריסה בבקשה אם זה מתאים לשאלה ואם כן איך אני יודעת מה מייצג כל קלף ז"א אתן אומרות הקלף X מיצג אותך או אותו וכו'... מאיפה יודעים את זה- אולי יש איפה ללמוד או לקרוא תודה מראש אז ככה אחרי ההקדמה האם - תשע חרבות X- צדק אוהב- שמונה חרבות אותי- חמש חרבות סיכום- שמש לפי מה שראיתי פה חרבות לא דבר הכי טוב שמש לעומת זאת נותנת אופטימיות לקשר אומנם ידידות אבל קשר טוב תקנו אותי אם טעתי אשמח לקבל תשובות

batgalim

New member
שלום לך ../images/Emo104.gif

הניסוח לפריסה לא מתאים... שאלי שוב: מה רגשותיו של x כלפי כיום? 5 קלפים + קלף סיכום. ואנא תני רקע לשאלתך וצייני את גילך.

אוף...

ואני כבר חשבתי שלמדתי משהו אז ככה יצא: מה-מגדל רגשותיו-ארבע גביעים של X- עשרה מטבעות כלפיי- אס המטבעות היום-קיסר סיכום- שש חרבות רקע: בת 26 יצאנו 1.5 נפרדנו עכשיו ידידים וזהו

batgalim

New member
ממש מוכר לי הסיפור שלך...

דומה לסיפורה של לא רוצה שתדעו מי אני...

batgalim

New member
אולי...

מה-מגדל רגשותיו-ארבע גביעים של X- עשרה מטבעות כלפיי- אס המטבעות היום-קיסר סיכום- שש חרבות השאלה שלך מגיעה מתוך תחושה שהדברים שהיו קיימים ביניכם עד כה עומדים להסתיים, חוסר שליטה שלך על מהלך העניינים וידיעה כי קיומו של הקשר הזה אינו תלוי בך. 4 גביעים המציינים את רגשותיו מעידים על כך שאינו מעוניין בך מבחינה רומנטית, מכך כבר שבע... אך הוא רואה בך כפוטנציאל לידידה נטו. קשר המבוסס על ידידות, חברות, קירבה אפלטונית. הוא מאושר כרגע עם מה שיש לו. האם הקשר מבוסס על כך שאת מעניקה לו עזרה וסיוע בכל מיני דברים? אם כן נראה לי שכדאי לך להפסיק עם זאת, יתכן והוא חש שאת עוזרת לו יותר מידי או מנצלת את הרצון שלו לידידות על מנת להתקרב אליו. הוא כרגע די בטוח בעצמו ומרגיש שהקשר ביניכם - באם ימשיך בצורה זו, יחסום את דרכו ויפריע לו. קשר שאמנם עבר למקום אחר, להגדרה שונה - אך ממשיך להיות מסגרת נוקשה ומקובעת - פגישות תכופות וכדומה. ההמלצה - שחררי לחץ... תני לו את המרחב שלו ואת אורך הנשימה לו הוא זקוק. אם הוא ידיד אמת - הוא יחזור להיות איתך בקשר חם וטוב.

הבעיה היא

שאני זאת שמבקשת מרחב והוא נשאר עדיין כאילו אנחנו זוג בקשר למעניקה לו סיוע אז שוב זה לא דבר שבא ממני הוא מבקש עזרה והרבה והוא יודע שאני שם לצידו (מבחינת תמיכה) מתי שירצה שאלה כללית איך אני יודעת איזה קלף מיצג ואת מה או מי?

batgalim

New member
הסברים לעמדות הקלפים

מה-מגדל - מציין את המקום ממנו נשאלה השאלה, ההווה שלך לגבי הנושא. רגשותיו-ארבע גביעים - רגשותיו של הבחור... 4 גביעים מציין סירוב לקבל, ומכיון שהינו מיסוד הגביעים, כלומר רגש - הפירוש שלי היה שאינו מעוניין בקשר רומנטי איתך. של X- עשרה מטבעות - קלף זה מייצג את הבחור בקשר אליך. יש לו הערכה רבה אליך, אך יסוד מטבעות מדבר על קשר לא רגשי, חיבה הדדית ונתינת כבוד. כלפיי- אס המטבעות - קלף זה מייצג אותך כפי שהבחור רואה זאת. אס המטבעות הינו קלף המרמז על פוטנציאל, על אפשרות פתוחה להתחלה חדשה ויפה. אך שוב - מטבע אינו מייצג כל סוג של רגש. הוא מדבר על גשמיות, על דברים שניתן להפיק מהם תועלת... כאן נראה היה לי שאיקס חש כי את לא תסתפקי במה שהוא מסוגל לתת לקשר ושאת מנצלת את התועלתיות לפתוח פתח להמשך. היום-קיסר - מכיון ששאלנו על רגשותיו של איקס - "היום" מייצג את תחושותיו לגבי כל הנושא בימים אלו. הקיסר שומר על מסגרות, הוא נוקשה ולא זז מעמדתו, עקשן ושולט. לכן פרשתי את הקשר שלכם כמשהו שחוסם את הבחור ומפריע לו להתקדם. סיכום- שש חרבות - קלף הסיכום מאגד בתוכו את כל הפריסה... לעיתים מסכם אותה ונותן עוד פירוש לקלפי העתיד, לעיתים קורא לשואל לעשות מעשה. כאן ראיתי בקלף זה את הסיוע והעזרה שאת מגישה לבחור, מנסה להביא אותו למקום של שקט ורגיעה, לחוף מבטחים שאת רואה וחושבת שהוא צריך בחייו. השאלה שהגיעה בעקבות הקלף היתה - האם הבחור מעוניין בעזרה זו? ולאור שאר הקלפים התשובה היתה - לאו... (4 גביעים...). מקווה שעניתי על שאלתך.

למעלה