ברייטון במהלך המחצית הראשונה של המאה ה-20 היה חוף ברייטון אתר הנופש בה' הידיעה של מעמד הפועלים האנגלי. כיום מעדיפים הבריטים את חופיה שטופי השמש של ספרד על פני מי הים הקפואים של ברייטון, אך עדיין כדאי מאוד לבלות יום אחד בעיר הנופש המקסימה הזו. אל תחמיצו טיול על המזח, שפולש אל תוך הים, וביקור בביתן המלכותי – פנינה ארכיטקטונית מהמאה ה-19 שנבנתה בהשראת הארמונות שבהודו. אך ברייטון היא לא רק חוף הים: בעיר הזו אפשר להינות גם מחיי לילה תוססים, תרבות עשירה, חנויות לחפצי עתיקות ובתי קפה מקסימים. כדאי להתעדכן על פסטיבלים ואירועים מיוחדים בברייטון . http://www.brighton.co.uk
את יודעת, לחתולה שלי קוראים בריי, רק שאני כותבת את זה Bri. זה קיצור של Briony (שם מאד בריטי, אגב). אצלך זה קיצור לברייטון? תמיד אמרתי שאם אגלה בסוף שבריי שלי היא זכר (מצאתי אותה בגיל שבוע, אז קשה לדעת בגיל הזה, אבל בגלל הצבעים הייתי כמעט סגורה על זה שהיא נקבה) אני אמשיך לקרוא לה בריי, אבל כקיצור לברייטון.
והבריי שלי זה בגלל שאני אוהבת את ווסטלייף ויש *יותר נכון היה* שם אחד בשם בריאן
ולחתול שלך קוראים בריי? וואי איזה שם מתוק לחתול! חחחחחחחח במיוחד שזה על הקיצור לברייטון! ומזכיר לי שלשכנה שלי היה חתול במשך 3 שנים, והיא חשבה שזאת נקבה ובסוף היא גילתה שזה זכר חחחחחחחחח בכל מקרה אהבתי מאוד את השם!!