היי

• פותח הנושא Adi6
  • פורסם בתאריך

Adi6

New member
היי

אממ היי =] רציתי לשאול משהו.. אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד פונטים ביפנית? כי חיפשתי ולא ממש מצאתי =/ אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה, כי המילים היחידות שאני יודעת ביפנית זה טיפש, חתול, וברוך הבא או משהו כזה.. והייתי רוצה לדעת עוד =]

neko

New member
BAKA NO NEKO

אם יש לך WINDOWS XP אין צורך להוריד פונטים, אלא רק להתקין את הIME. הוראות בקישורים\מאמרים של הפורום...

GnomeBubble

New member
יש לך 2000? או 98?

אם יש לך חלונות 95, 98 או ME אז את קצת בבעייה. יש מספר פתרונות לחלונות 95/98, אחד מהם הוא ה-Global IME של מייקרוסופט, שנותן לך לכתוב ביפנית, אבל זה עובד רק עם מספר קטן של תוכנות שתומכות בו (בעיקר תוכנות של מייקרוסופט - אקספלורר, אאוטלוק ואופיס). יש גם חבילות מסחריות כמו Twinbridge ואולי עוד כמה. אם את רק רוצה לגלוש ביפנית באינטרנט, אינטרנט אקספלורר יעבוד מצויין עם יפנית ברגע שתתקני את הפונט (שנראה לי בא ביחד עם Global IME). אם את רוצה לעבד תמלילים, אני ממליץ על JWPce שהוא מעבד תמלילים יפני פשוט וחופשי שכולל גם מילון. הוא לא טוב ממש לכתיבת מסמכים, אבל הוא טוב ללימוד.

Adi6

New member
תודה [:

ואממ יש לי ME והאמת שלגלוש ביפנית באינטרנט אין לי בעיה, כי משום מה זה יפנית מותקנת אצלי איכשהו.. רק רציתי לדעת אם אפשר לכתוב ביפנית בתוכנות כמו Word או משהו בסגנון [אופיס בכלליות].. אני אנסה ממה שנתת לי..אני מקווה שזה יעבוד =]

למעלה