היי!

Inbar Tsadok

New member
היי!

קוראים לי ענבר ואני בכיתה ו' ואני ממש לא מקובלת... כולם יורדים עלי וקוראים לי "מכוערת" "חנונית" ודברים כאלה. מה אני יכולה לעשות כדי להיות קצת יותר מקובלת?

gloom

New member
שומדבר...../images/Emo66.gif

תהיי עם קבוצת חברות שגם לא מקובלות ותסתובבו יחד. אל תשימי על מה שאומרים לך, סתם שיבוט של קומפלוניסטים שרגש אצלהם אננו, קרח במקום לב, צבע גועש במקום דם, שכחו מהו כאב, מידי יום הופכים עורם משל היו זיקיות
עוד שבועים יוצא הדיסק של הדג נחש וביום חמישי ספיישל הדג נחש בעסק שחור

p r u d e n s

New member
תקנא../images/Emo172.gif|אאומר||מרי||שולמן|

הדגנחש מופיעים אצלינו בכפר חיחי

gloom

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מתי
ואיפהאת גרה
אני ירוץ או יקח מונית... רעיון- בואו נעשה מפגש פורום שם.....

sheep 007

New member
ענבר...

אני היום בכיתה ז' ובכיתה ו' גם לא הייתי מה שנקרא "מקובלת" ובאותו הזמן זה נראה לי הדבר הכי חשוב בעולם, אבל כשעברנו לחטיבה ועירבבו 3 בתי ספר שונים יחד, רציתי להשתנות כדי לא להגיע שוב למצב שבו אני ההיה לא מקובלת, אבל אז גיליתי שלא משנה עד כמה אני אנסה להשתנות אני לא יכולה וברגע שאני מפגינה בטחון עצמי ומראה לאחרים שאני אוהבת את עצמי (מכל הבחינות, מראה, אישיות וכו') ומי שלא אוהב אותי כמו שאני שילך לעזעזל, הצלחתי להשתלב בכיתה החדשה בלי לנסות להשתנות. וכן, יש עד עכשיו ילדים וילדות שעדיין חושבים שאני חנונית או מכוערת, אבל זו בעיה שלהם והם צריכים לחיות עם זה, מה אכפת לי. בקיצור (אני מקווה שעדיין לא נרדמת משעמום
) אל תנסי להשתנות בשביל כל המפגרים בכיתה שלך שלא מעריכים אותך, הם לא שווים את זה...

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gifאני פחות או יותר ככה

רק בלי העניין של הביטחון
אצלי ביישנות וביטחון עצמי נמוך זה בגנים

למעלה