היי

מיקמיק22

New member
היי

שלום, במהלך טיפול פסיכולוגי ,בו אני מטופלת,התברר שאני סובלת מחרדה (בעיקר חברתית) ומטורדנות כפייתית. הפסיכולוגית המליצה להיפגש עם פסיכאטרית ולנטול תרופות על אף שלטענתה אני גבולית מכיוון שאני מתפקדת כרגיל,עובדת ,חייה אורח חיים בריא ונורמלי ובעיות אלו לא משפיעות בצורה קיצונית על חיי. למרות זאת הבעיה בכל זאת מציקה לי ,מפריעה ומטרידה בצורה זו אחרת ולכן הפסיכולוגית אמרה שאם טיפול תרופתי יעזור - אז למה לא לקבל? מה טוב. החלטתי לשמוע לעצתה ולכן אני פונה אליכם בשאלה : איזה תרופות קיימות לאנשים כמוני עם בעיות לא קיצוניות אך עם זאת מטרידות ומפריעות מאוד? האם ישנן דרגות בתרופות כלומר חזקות או חלשות יותר? אשמח לשמוע מכם המלצות לתרופות כדי שאוכל להתייעץ עם הפסיכאטרית ולדעת איזה תרופות מומלצות לי תודה רבה רבה, ליאת

דולידול

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ישנן הרבה תרופות מגוונות ומאוד טובות לטיפול בבעיה העניין הוא שלכל אחד מאיתנו או בכלל מתאים כדור אחר לכן התשובה היא אינדיבדואלית לכל אחד ואחד, ישנם תופעות לוואי שלאחד יהיו מאוד חזקות ולשני בכלל לא משפיע וכד'. בהצלחה.

תרופות ושאר ירקות

לשאלות על תרופות כדאי לפנות לאחד הקישורים בפורום הקשורים בתרופות ובייעוץ של פסכאטר. אני מאחלת לך בהצלחה!

למעלה