היי..

שטיצה

New member
נצל"ש- עכשיו חזרתי מהאקזיט סיטי../images/Emo9.gif

היה כה נחמד. ליטפתי את כוכבי אקזיט
ליהי דיברה בטלפון עם איזה אחד מסיי-לה-וי
היה מצחיק. אני כה גיזעית ומרנינה. או יה
.

Lifes Music

New member
גמני הייתי

היה כיף אחרי ההופע הלכתי קרוב ליציא מהבמה והיה שם שומר שאני מכיר והתחננתי אליו וניסיתי לשכנע אותו שיביא את יובל, ואני וחברים שלי צעקנו אליו....ואז הלכנו לגדר ואני על סף בכי קורא לו והכל והם לא באים
ואז עוד יותר עמדתי לבכות כשגיליתי שחברים שלנו שאיבדנו הצליחו להכנס מאחורי הקלעים ולפגוש אותם

N o l o g o

New member
איזה כיף לכם..

גם אני הייתי אמורה להיות שם..אבל הייתי עייפה..חח אז לא הלכתי..לא נורא..מחר יש ניצנים..:)

../images/Emo41.gif חחחחחחחחחח..אני כ"כ אוהבת את

אבי הזהההההההההההההההה
תראו מה הוא כתב בפורום הרשמי: "הגעתי עכשיו הביתה, המרחק מהפארק אלי הביתה הסתכם ב 5 דקות של שתיקה. מזמן לא הרגשתי תחושה חזקה כזו של גועל ויוצא לי לחוות חוויות מגעילות פה ושם... אני רוצה להגיד כאן תודה לכל מי שבא בשבילנו לפסיבל הדוחה הזה, ראיתי אתכם מרחוק ורציתי אתכם קרוב, אבל ככה זה שמופיעים בארוע שמוכר יומנים. הרגיש לי עצוב להיות חלק מפסטיבל פורנו לגיל הרך כשאני עצמי בתור ילד גדלתי באותה עיר עם הופעות של משינה פורטיסחרוף וזקני צפת בפילבוקס כל סופשבוע. אני רוצה לקרוא לכל מי שאוהב רוק במובן הרחב של המילה (תרבות רוק) לצאת להופעות מלאות (אני יודע שהרבה יותר קשה לילד לקבל הסכמה לצאת למועדון מאשר לפסטיבל "לכל המשפחה") אבל בכל זאת, זו רמה אחרת של תרבות ושל אנשים. מקווה שקלטתם את המסר, ושוב, תודה לכל מי שבא לראות אותנו, בשבילכם היה שווה לעבור את החוויה המזעזעת הזו. שלכם, אבי מרקוביץ'." חחחחחחחחחחחח...מווותק

lishhhh

New member
../images/Emo10.gif

זה ממש עצוב... כי זה נכון ההופעה היתה טובה אבל הקהל חרא... גרררר ומסיבה לא ברורה אני לא מצליחה להרשם להיידפארק

CrAz¥ Gi®L

New member
חחח צודק..

הדבר היחידי שהיה שווה לבוא בשבילו זה ההופעה שלהם.. אפילו שאני לא מעריצה גדולה ומלא פקאצות צעקו והתלהבו כאילו מהה.. אז הן יודעות שקוראים לו יובל למה לצרוח לי את זה באוזן? |:

Lifes Music

New member
פאקצות מסריחות ../images/Emo46.gif

אתמול ניסנו להתקדם קדימה כל מה שעשו צעקו עלינו! קפצתי נכנסו לאקסטזה עשינו פוגו של 3 אנשים צעקו עלינו סתם עמדו מקדימה
אני שונא אותם!!!!

lishhhh

New member
חיחיחי

הוא ניסה לשכנע אותי לקנות הדיסק... ואמר לי לא לצרוב...
באתי מוקדם והייתי בשורות הראשונות... ישר אחרי שייגעצ יצאתי היה טוב

BaBy LiS

New member
היה כיףףף איך קפצנו בשירים שלהםםםםם

חח אבל מה הוא עלה עם חולצה ארוכה?! חח והוא החליף כמה מילים כמו בכל הופעה=] וגם שתה בירה כמו תמיד==] אחח יובלל כפרה עליךךך

Lifes Music

New member
נחשו....../images/Emo79.gif

לפי הסדר בכל ההופעות האחרונות שלו: אבא עורך דין(פעמיים לא מבין למה הוא יכל לשיר עוד שיר במקום הפעם השניה) ערוץ הילדים משקאות חריפים אינטרקום פרח נתתי לנורית בשילוב עם שייגעצסטר(סופרסטר) ןעם מה מסיימים ניו יורק רפיח

natuskit

New member
גמני היתיייי ונכנסתי מאחורי הקלעים

והיתי בהתחלה איפה שהילדים ליד הבמה ולא מאחורי הגדר ודיברתי בהתחלה ובסוף עם שיקו :) וביקשתי ממנו את המפרט אבל הוא לא רצה להביא בעע ויובל סנוב..... התאכזבתי הוא הסתכל אלי בזמן שדיברתי איתו ולא ענה !! וכל הפקצות היו איפה שהיתי וחוץ ממני וידיד שלי כולן עמדו באדישות ואנחנו ידענו הכל בעל פה וקפצנווווו ואנשים הסתכלו עלינו כילו וואט דה פאק ?! אבל אפילו שההופעה היתה קצרה זה היה כל כך כיףףףףףף !!!!!

למעלה