היי

• פותח הנושא ch4
  • פורסם בתאריך

ch4

New member
היי

אני בן 21, עם קלאב פוט, הרבה זמן חיפשתי פורום שעוסק בבעיה, ולשמחתי במקרה מצאתי את הפורום הזה. יש כאן אנשים בוגרים עם קלאב פוט, או רק הורים לילדים/תינוקות?

tgdr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gifיש ושי

הגעת למקום הנכון יש פה אחלה חבר'ה ומומלץ לך לדבר עם גוניבר!!! החבר'ה פה ישמחו (כולל אנוכי) לשמוע פרטים על הק"פ שלך איך טופלת וכדומה???? והכל מתוך סקרנות חיובית!!!! שיהיה יום טוב וחייכני רפי

מנדי

New member
ועוד איך יש

אני גם בוגר קלאב ואני מאד אשמח לעזור לך

לא יודעת למה...

ההודעה שלי לא נשלחה אבל כמו שאתה רואה, יש פה קלאביסטים "מבוגרים" . נעים מאוד, אני אורית אמא לתמיר קלאביסט "מתחיל" בן שנה ושבע. מקווה שנוכל לתרום ולהיתרם האחד מהשני. יום נעים אורית

ch4

New member
קצת פרטים

כפי שציינתי אני בן 21, נולדתי עם קלאב פוט קשה ברגל ימין. בהתחלה הייתי עם גבס, לאחר מכן נותחתי, ושוב הייתי תקופה לא קצרה עם גבס. עשו לי פיזיוטרפיה, והיה לי מתקן מיוחד לרגל. אני לא יודע כל כך הרבה פרטים על התקופה הזו, איזה טיפולים עברתי בדיוק, אבל אני אברר. אני רק יודע שזה היה מאוד קשה. היום 21 שנים אחרי, אני סובל מכאבים לאחר מאמץ קל, טיול תרמילאים אני לא יכול לעשות אבל כל זה כמעט חסר משמעות בעיני. אני יכול לעשות כמעט כל מה שאני רוצה, יש לי הרבה חברים, ואני נזכר בזה שיש לי קלאב פוט לעתים רחוקות כשזה כואב בחורף או לאחר מאמץ. ואני לא מרגיש שונה ממישהו "רגיל". לכל ההורים שדואגים לעתיד הילד שלהם, בפירוש אין לכם מה לדאוג, הקלאב פוט לא יגביל אותו בחיים (אלא אם הוא ירצה להיות שחקן כדורגל או סבל). תנו לו לגדול ולהרגיש כמו ילד רגיל, כי הוא באמת כזה. ואם זו הבעיה הכי קשה שלו אז מצבו מצויין.

ברשותך, אעביר את מה שכתבת...

למאמרים כדי שגם הורים לעתיד, שנתקלים לראשונה בפורום, יוכלו לדעת שקלאב פוט הוא בר פתרון "ויש חיים אחריו"

למעלה