היי

Ka Dargo

New member
היי

והנה יש לכם חבר חדש
מקרה שהיה... אני עובד בחוף מסויים בכנרת שהוא בין היתר גם פארק מים, ושם נפגשנו: באותו היום עבדתי כסדרן\מציל על אחד המתקנים, ואז ראיתיה - מבטינו הצטלבו, באופן כזה מידי וברור שמצאנו חן אחד בעיני השני
לא מיד היא ניגשה אלי, אלא הלכה לנסות קודם את מתקני המים השונים יחד עם מי שנדמה היה כאחיה הצעיר. לאחר זמן-מה בו ראיתי אותה רק מרחוק (מקווה בכל מאודי שתתקרב) היא אכן נעצרה לידי, שולחת את אחיה הצעיר לסיבוב נוסף על אחד המתקנים, בעוד היא נשארה מאחור "ליד המציל" בטענה כי היא התעייפה מהמתקנים
מאושר מעצם העובדה שהיא רק התיישבה לידי, ניסיתי לפתוח עמה בשיחה...אך אני, ביישן כרוני שכמותי, כל שהצלחתי, או שיותר נכון העזתי לשאול הוא על מקום מגורייה ---> ת"א
בהמשך היום גם הכרנו אחד את השני בשמות, א' (אני) וע' (ועוד פרטים נוספים ושוליים כגון: הצעיר שהגיעה עמו אינו אחיה אם כי קרוב משפחתה והיא מתארחת אצלם בכפר קרוב חצי שעת נסיעה לערך) ומה גם שניסינו להתחבב אחד על השני יותר ויותר...
לקראת סגירת החוף\פארק, היא ואני המשכנו לשמור על אותו קשר עין ראשוני בו פתחנו (ופיתחנו אותו מעט), ואילו אני, כמו חמור-טיפש!!! במקום לוותר על העזרה בסגירת החוף ולגשת ולדבר עמה, המשכתי בעיסוקי (ערימת כיסאות, ניקיון ) - כל המקרה הסתכם ניפוף הדדי לשלום ועוד ממשיך לחשוב עלייה אחרי שבוע...
והפואנטה??? אין... סתם רציתי לשפוך את הרגשתי של אידיוט-מושלם, שהרי כבר הזכרתי שאנוכי אבי הביישנים, ולדבר לאי-אילו בחורות זה לא עניין של מה-בכך בשבילי - ולכן עד שאני זוכה ליחס טוב והדדי מבחורה, נתתי להזדמנות נהדרהת זו לחמוק מבין אצבעותי...
ומכאן יוצא כי אני לא מבקש אלא מסיק בשבילכם: יש לכם הזדמנות? נצלו אותה! כי אם לא, בקשו את הביישנים מבין חבריכם\חברותיכם לספר על *ההרגשה ה"זיפתית" של "אני רוצה אותה\אותו אך איני מסוגל..." *יש לזכור כי במקרה זה כבר נוצר משהו, כך שבכלל כעסתי על עצמי, לאורך ימים...
**לא מאמין\סיכוי קלוש\עדיף שלא... אבל אם את קוראת ויודעת על מה מדובר, אשמח מאד אם תצרי קשר דרך המסרים אז המקרה שלהלן אינו בהכרח קשור במלואו לפורום, אלא נראה כי פורום זה הוא הבוגר והמתאים לי ביותר משאר הפורומים בתפוז הקשורים לנושא... מקווה להשתלב

bali

New member
מנהל
ברוך הבא דראגו

הידעת שהמילה DRAGO בהונגרית פירושה "יקר" ככינוי חיבה למישהו? הסיפור שלך מזכיר לי פספוס דומה שהיה לי באוניברסיטה. יום אחד ישבתי לי על הדשא אחרי השיעור האחרון שלי וראיתי בחור שבהחלט משך את עיני. בהיתי בו קצת, ואז נגמרה ההפסקה והשיעור הבא (שלו) עמד להתחיל בעוד שאני נשארתי על הדשא קצת (ממילא כבר סיימתי ללמוד). ראיתי שהוא נכנס לבניין ואני אחריו, במרחק בטוח. ישבתי ברחבת הכניסה בפנים עם כוס קפה, מוכנה לחכות עד סוף השיעור הבא כדי אולי למצוא אומץ להגיד לו משהו. פתאום הוא יצא לאותה רחבה בה ישבתי וישב שם. אני ממשיכה לבהות בלי אומץ. ואז יצאתי לדשא כי הוא נעלם לי, והפלא ופלא, אחרי 2 דקות הוא בא לדשא וישב 3 מטר ממני וקרא ספר... במקום לשאול אותו מה הוא קורא או איזה שאלה דבילית, המשכתי לבהות. ואז הוא חזר לבניין ואני גם, ואז הוא נעלם לי. וכל הזמן הזה גם דיברתי מדי פעם בסלולרי עם חברה שדירבנה אותי לבקש סיגריה, אש משהו, והעיקר להגיד משהו כדי לפחות לדעת שניסיתי, מה גם שהוא בחר לשבת בדשא 3 מטר ממני... ולי לא היה האומץ כמובן
בעסהההההההההההה

pain is MY love

New member
אנשים מתי תבינו?!?!?

כל כך חבל לבזבז את החיים שלכם!!!!!!!!!!! כל מה שאתם רוצים להשיג- תשיגו!!!! אל תחשבו פעמיים אפילו! זה הדבר הכי חשוב שאתם צריכים לזכור! אסור לכם לוותר על דברים שאתם רוצים כי זה רק גורם לתיסכולים! חיים רק פעם אחת. לכו על זה!!!!!!!!!!!!!!!

bali

New member
מנהל
נבין נבין... לומדים מהניסיון לא?

מכירה את ההרגשה

באופן חלקי ... לפעמים אני מצליחה לאזור אומץ ולהיות אני ולא להיות בול עץ שלא מסוגל להוציא מילה מהפה זה תלוי בסיטואציה אבל עם הזמן התרגלתי להיות אני... בכל אופן תהנה גם אתה מהאפשרויות שיהיו לך ונצל הזדמנויות כי לא כולן חוזרות! אה... וברוך הבא!

Cobe1982

New member
בחיים אין כזה דבר פיספוס.

אתה פשוט שילמת מחיר יקר עבור שיעור חשוב.. מן הסתם גם לי היו מקרים בהם תפסתי את הראש ואמרתי "אוי, אני אידיוט!..." אבל מכולם למדתי- למדתי שצריך לתפוס ביצים, למדתי איך לדבר, למדתי מה זה לשאוף ולא לוותר.. וזה עזר. כי על החברה הנוכחית שלי אני לא יכול להגיד "אוי, פיספסתי"- אני איתה. ניצלתי את ההזדמנות להראות לה שאני מעוניין, ומאז... ג€ג€ ומאז אני כבר מרוצה מאד מאד... ג€ג€ זהו.

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

אנשים רבים מקבלים "שיתוק" מחשבתי כשנדרש מהם לבצע פעולות באשר לאדם שהם דלוקים עליו, אז אל לך להרגיש כה רע עם עצמך. מה שכן, הינך יכול להסיק מסקנות ולהפיק לקחים כשלהבא לא תפספס הזדמנות כה קורצת.
(בואנה אני נשמע כמו פרופסור ככה...
חחחח)

בשלולית

New member
וזאת בדיוק הסיבה.. ש..

הפסקתי להיות ביישנית! (בערך
) הגעתי למסקנה הזאת שחיים פעם אחת... ומאז שהגעתי אליה.. אני הרבה הרבה הרבה פחות ביישנית! וכמו שמרינה אמרה... חיים רק פעם אחת! תנצלו אותם ותעשו שטויות! ועוד משפט שאני נורא אוהבת לצטט... עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר על משהו שלא עשית... ואמיר.. תכניס את זה טוב טוב לראש!

pain is MY love

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המשפט הזה הוא אחד מהמוטואים שלי לחיים!!

s h i r k u s h

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

בתור ביישנית כרונית לשעבר, אל לך להרגיש אידיוט, כי סה"כ זה מובן שזה קצת מביך וביישנים וכו' אבל פשוט תלמד לעתיד. אני פעם לא הייתי מסוגלת לדבר עם בחורים, שהם סתם ידידים שלי, זה הביך אותי ואז לאט לאט למדתי להיפתח יותר, להיות יותר קלילה והכרתי אנשים נפלאים ובין היתר- את החבר המקסים שלי

Zoharrr

New member
וולקאם דרלינג...

ואני מכירה את הרגשה יותר מידי טוב......

Ka Dargo

New member
תודה לכולם

מקווה שאכשיל ואלמד (בדרך הקשה) מהמקרה.. מקווה להשתלב

למעלה