היי

• פותח הנושא Aisha
  • פורסם בתאריך

Aisha

New member
היי

אני חדשה פה בכתיבה אבל קוראת סמוייה די הרבה זמן. ילדים? לא יודעת אם רוצה או לא אני יודעת שאני אביא ילדים לא כלכך מתוך רצון אלה מתוך זה שזה מה שמצופה ממני שאעשה אתחתן ואביא להורים נכדים ולסבתות נינים. זה מפחיד אותי אבל אני מבינה רוב הנשים בעולם עוברות את זה אז גם אני.

I s t a r

New member
שיהיה לך בהצלחה.

היותץ ואני מכירה אותך כבר אאישה, אני גם מכירה את הטקסטים המאוד פרובוקטיבים שלך שמחפשים ים של תגובות שמנסות "ללמד אותך או להאיר את דרכך" ואת כרגיל תתקעי את הראש בקיר ותסחטי כל טיפת אנרגיה מהכותבות כאן. היות ואני מכירה אותך כל כך טוב ולא מהיום- היה לי צפוי שתגיעי הנה בדקיו עם כתיבה כזו. בהצלחה לך באימהות הכפויה שלך.

Aisha

New member
זו לא אמהות כפוייה

אבל כמו שאת אמרת אני גם מכירה אותך אז גם אני ציפיתי לראות אותך כאן . כפי שאמרתי או כתבתי אני לא יודעת אם אני רוצה ילדים. אני אוהבת ילדים מאוד אבל גם מבינה שגידול ילדים זה full time job אז אני לא אעשה את הצעד הזה עד שלא יהיה 100% שלמה עם הצעד ומבוססת כלכלית ובשלה נפשית.

I s t a r

New member
אבל זה שונה מאוד מההודעה הראשונה.

הדרך שלך לסחוט אנרגיות היא להיכנס לפורום -למצוא את הדרך להציג את עצמך כקורבן של אחרים - ואז לחכות שכל הכותבות בו ינסו להסביר לך כמה הבחירה בידייך בזמן שאת ממשיכה ללא סוף לדחות, להתקפל לתוך משפטים עמומים, ובסופו של דבר -גם בפורומים האחרים -אנשים מבינים שמדובר בסוג של תרגיל סחטנות מסוים שבעצם לא נועד לבקש עזרה או לשנות משהו אצלך, אלא להפעיל את האחרים להגיב לך. בגלל זה גם כונית לא פעם "טרול"- כי היה ברור שהפרובוקציה הקורבנית והמסכנה היא דרך לקבל תשומת לב ,ולא יותר מזה . אני כמכירה אותך ,יודעת שאינך טרול- ויודעת שיש בסיס אחר להתנהגות הזו- שמדובר בצורך חזק מאוד ביחס מאחרים ורצוי יחס "מחנך" שמולו תוכלי להיסגר שוב ושוב בקליפתך עד שאנשים יתעייפו מלהגיב ואת נותרת לגמרי לבד -כמו שכבר קרה בפורומים אחרים. את הרי הודפת כל רעיון או ניסיון להסבר כמעט בחדווה וזה חלק מהמגנוון הזה. מה שכן, זה משאיר אחרים נטולי כוחות ואותך יציבה ומחוזקת בעמדתך שלא השתנתה מעולם ומן הסתם גם לא תשתנה. אני שמחה לשמוע את מה שכתבת בהודעה השנייה כי היא הרבה פחות קורבנית ומסכנה ומלמדת את האמת- שלמרות הכול- יש בך יכולת להלחליט למען עצמך.

Aisha

New member
אכן אני מחליטה למען עצמי מה אני

רוצה ומתי. למרות הלחץ מהסביבה. ואבא שלי שפעם פלט שעדיף שלא אחכה לחבר ואלך לבנק הזרע. הלו ! יש לי חבר שאני אוהבת. אם יום אחד נחליט להביא ילד נתחתן ונביא. כרגע לא מרגישה מוכנה או בשלה. למרות גילי המתקדם. ילדים זו החלטה שצריך לקחת עם מחשבה רבה לא סתם ככה.

למעלה