היי

IamJonSnow

New member
היי

אני חדשה כאן.. רק רציתי להגיד היי ולהציג את עצמי קוראים לי נעה, אני בת 17, הרגע (לפני שעתיים ככה) סיימתי את סופת החרבות, ואני מרגישה צורך עז לדבר עם אנשים על הספר, כי וואו. רק חשוב לי לציין, שקראתי את כל שלושת הספרים באנגלית, ואני מתנצלת מראש על אי-בקיאותי בתרגומים בעברית לכל מיני שמות... ^^

nedisrael

New member
ברוכה הבאה. אם רק סיימת את הספרים

כדאי שתעיפי מבט באתר שיר של אש ושל קרח הישראלי המכיל הרבה תאוריות ודברים נחמדים על הסדרה. אתר האח האחרונה.

DIDGIN

New member
ברוכה הבאה

במהלך הספר עשויות היו להתפתח רגשות טינה ושינאה עזים כלפי הסופר, בכמה נקודות בעלילה. מתי זה קרה לך בפעם הראשונה במהלך הקריאה?

IamJonSnow

New member
היי והיי

אני מכירה את האח האחרונה. אתר נפלא ^^ ומתי התחלתי לשנוא את מרטין? נראה לי כשהוא הרג את נד. זה היה אז בטע של "איך אתה יכול להרוג את הגמות הראשית שלך??!?" אבל מאז אני חכמה יותר, ומכירה אותו, ויודעת שאין לו בעיה לעשות את זה. שנאתי אותו ממממש בחתונה האדומה, כי רוב בונבון וממש לא הגיע לו למות ככה. כל פעם שמישהו (שהוא לא ג'ופרי או סטאניס או יגרטי) מת, שנאתי אותו. הוא אכזר, ויש לו איזה תיק נגד הסטארקים.. טחחח

DIDGIN

New member
יגריט דווקא?

זה שהיא כונפה ומעצבנת לא אומר שהיא צריכה למות
אני גם חושב שבספר האחרון הסוף יהיה בסוף תבניתי כמו בכל הספרים ומי שישרוד (בראן? דאני? ג'ון? טיריון? אריה? בטח חלק מהרשימה הזו) ינצח את האחרים ועוד לפני זה הלאניסטרים יפלו. אבל בינתיים הוא משלה אותנו שהוא מקורי...

Hodor

New member
מעניין למה.

בגלל הסצנות הנחמדות שקשורות אליה?

לפי ההגיון הזה,

הוא צריך לאהוב גם את דאינריז וחאל דרוגו ואירי, ג'יים וסרסיי, טיריון ושאי...

אין שום קשר

כי, כמו שאמר בראנדון סטארק, הייתי צריך לאהוב חצי ספר בגלל זה. לא, היא סתם חביבה כזאת.

DIDGIN

New member
פשוט הקטע

של "אתה לא יודע כלום ג'ון שלג" התחיל לעלות לי על העצבים.

IamJonSnow

New member
היא מרגיזה

אבל ממש. ולא מוצא חן בעיני שהיא תפסה לה בעלות על ג'ון שלי. לא נראה לי! חחחח

למעלה