היי...

adi 4 ever

New member
היי...

אני עדי בת 12 מירושלים וקראתי כבר את מכשפות בחו"ל, ועכשיו אני בתחילת אחיות הגורל. כל הזמ אומרים לי לקרוא את אחיות הגורל קודם, אבל זה יגרום לי לא לקרוא את שאר הספרים, אז את צבע הכשף, אבל אין לי אותו בבית אז אני צריכה לחכות שהוא יגיע לסיפרייה של המתנס, אז את פולחני כשף, אבל הוא באנגלית ואני ממש לא טובה באנגלית, אז את זה לקרוא קודם, אבל את זה לפני, ואת זה אחר כך.. אני כבר ממש מולבלת! אפשר המלצה מה לקרוא קודם מפי המומחים? תודה מראש...

Nico Tine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני לא מתיימר להיות מומחה אבל למה שלא תתחילי מההתחלה?

adi 4 ever

New member
יש את כל הספרים בסיפרייה או אצלי

בבית. זאת הייתה סתם דוגמא. אבל תודה מראש

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה :)

אם כבר קראת את מכשפות בחו"ל, כדאי לך לקרא עכשיו את "אחיות הגורל" ואז פשוט תתחילי מההתחלה ותמשיכי הלאה, למרות שהסדר לא לגמרי משנה.

מ א ג ר ט

New member
הסדר הנכון:

אני לא זוכרת בע"פ, אז אני אביא קישור, כמו שאני אוהבת... (אוי, לעבוד על חיפוש זה חצי שעה, אבל האושר שמציף אותי ברגע המציאה הוא שמיימי...) בכל אופן, מה שאת לא יכולה להשיג בספריה תמיד אפשר להשיג בצומת ספרים, במחירים סבירים. או שנצלי אנשים ותגני להם ספרים, אבל זה לא מומלץ... בריכה הבאה לפורום! אני מניחה שאין טעם שתעשי את טקס הקבלה, אבל בכל זאת, תעני כמיטב יכולתך. הטקס נמצא בשורצה (מילה חדשה שלמדתי. טאגליינס). ברוכה הבאה שוב ושנה טובה...

Athaclena

New member
בריכה הבאה?

זה היה בכוונה? בכל מקרה, אהבתי, ומצטרפת לברכות, בריכות וברוכות. או משהו...

ויימס

New member
you're the best of the west

!and the west is yours ...ואני כבר חשבתי: נו, עוד פעם לרשום את הרשימה של כל הספרים, אך... לא! מאגרט המופלאה והקסומה נחלצה להצלה! הי-הי...

מ א ג ר ט

New member
את רואה?

אפשר לסמוך עלי... אולי אני אוסיף קטע לחתימה שלי המהלל את החיפוש המתקדם?

פנחסון

New member
מנסיוני:

קראתי את כל הספרים, את רובם שלא לפי הסדר הכרונולוגי ולא הרגשתי שאני מספס כלום... רק בתת סדרה של המכשפות יש קטע שצריך לקרוא את מכשפות בחו"ל לפני lords & ladies אבל זהו.

למעלה