היי :)

היי :)

הגודל קובע , ורציתי לדעת אם הגודל שלי אכן משפיע יש לי קטן , כזה פיצפון עכשיו אני מבקש את כנות הבנות , כמה קטן זה קטן מידי? כמה גדול זה גדול מידי , והאם זה אפעם לא מספיק, כי אני דיי בטוח שכן מה שבאמת מבאס אותי , זה אני מפחד להתחיל עם בנות , בגלל הגודל מה למה איך מדוע וכמה !

אני בן 23 ויש לי 13 ס"מ

14 ס"מ עובי , זה דיי עבה , אבל גאד!! אני כל כך מרגיש רע , אני לא מרשה לעצמי להתחיל עם בנות ואני מפחד להגיע איתן לכל מצב אינטימי , בגלל שאני מרגיש רע לגבי כל העניין הזה , מישהו יוכל להגיד לי מה לעשות ובכנות רבותיי, מה עושים עכשיו , נשארים עם קטן , אבל האם זה קטן מידי ובכנות!! זה לא משהו שאני אתאבד בגללו ..

אה בעצם כל זה בסדר

זה כשהוא לא עומד !!

ghatto

New member
תגיד לי,אתה יודע מה פירוש המושג

"עובי"....פיסיקאי גדול כבר לא תהיה אבל הנה הסבר: הכוונה היא למימד האופקי (מצוי מולך) שהינו ניצב למימד האורכי הנמשך ממך והלאה וניצב גם למימד הגובה המדביל אליך. למה לכתוב פה שטויות....

הממ תראה תשמע

פיסיקאי גדול אני לא איהיה , נכון ... אבל אני מכיר אחד שיוכל לעזור לי להיות פלצן ברמה ... ואולי אני גם לא מצליח להתבטא טוב , אבל אני לא להתנשא .. ות'לא תאמין , זה גם לא קשה מידי

סרטלק

New member
אין שום בעיה תיקרא את תשובתי.

יש מלא בחורות מתוסבכות שמין הוא רק לעשיית ילדים ותו לא מעבר לכך , לכן לא משנה מה גודל האיבר שלך מימלא הוא לא מעניין אותן, העיקר שתעשה להן ילד. לכן על תחשוש ותמצא את הנשים הרווקות מגיל 30 ומעלה, שכל זה בגלל שמין לא מעניין אותן ולכן הן לבד כי את הגברים זה מאוד מעניין.

אחי! האהבה מכסה חסרונות!

אם הבת הזאת תאהב אותך היא תאהב אותך איך שאתה ולא תשים לב לזין הקטן שלך! זה לא אמור להדאיג אותך אחי! כשאוהבים לא רואים חסרונות! אל תשכח את המשפט הזה!

למעלה