היי אני חדשה כאן יש לך פורום מגניב ויפה
°•¿Ma¥TaR¿•° New member 29/10/04 #3 ../images/Emo34.gif נ"שש-ירדנ../images/Emo43.gif כנסיי../images/Emo26.gif מה עם הלוגו של העמוד הראשי?!? עשינו הצבעה ובחרו לוגו אחר לפי מה שאני זוכרת.. אני צודקת? חח סתם אבל למה שמת את הלוגו הזה?!
../images/Emo34.gif נ"שש-ירדנ../images/Emo43.gif כנסיי../images/Emo26.gif מה עם הלוגו של העמוד הראשי?!? עשינו הצבעה ובחרו לוגו אחר לפי מה שאני זוכרת.. אני צודקת? חח סתם אבל למה שמת את הלוגו הזה?!
ח חולת בנחה New member 29/10/04 #4 ../images/Emo34.gifנ"ש../images/Emo26.gifשאלהההכנסו רגע תגידו הפרקים של יום רביעי וחמישי מחר או היום טנקסס למי שעוננההה
../images/Emo34.gifנ"ש../images/Emo26.gifשאלהההכנסו רגע תגידו הפרקים של יום רביעי וחמישי מחר או היום טנקסס למי שעוננההה
M Micaela Nun New member 30/10/04 #11 הפרקים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אממ מחר!!! ב-5.10 ניראה לי!! יאלה בה ביי חמודה נשיקה| Mica+Benja
הפרקים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אממ מחר!!! ב-5.10 ניראה לי!! יאלה בה ביי חמודה נשיקה| Mica+Benja
Y y a ® d e n New member 29/10/04 #9 צודקת זה ברח לי מהראש../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif יש לך אולי את התמונה אני לא מוצאת אותה
M Micaela Nun New member 30/10/04 #12 היי ../images/Emo70.gif מה המצב מאמי אממ אז גמאני חדשה חח..אז בהצלחההההההההההההה יאלה בה ביי מאמי לילה טוב מיכאלה
היי ../images/Emo70.gif מה המצב מאמי אממ אז גמאני חדשה חח..אז בהצלחההההההההההההה יאלה בה ביי מאמי לילה טוב מיכאלה
ס סוודר בסדר New member 30/10/04 #13 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בפורום,מאמי קוראים לי שיר התמכרות נעימה