היי

שירתרחל

New member
היי

אני חדשה בפורום בימים האחרונים אני עוברת חוויה לא רגילה שיש לי בעיה לדבר עליה עם הקרובים אליי. לכן אני פה כי האנונימיות מקילה עליי. הסיפור הוא כזה: אני נשואה ואמא לשניים, באמצע שנות השלושים, תמיד אהבתי גברים, טוב לי בחיי הנישואים, אני מסופקת ושיש לי למה להשוות כי זה לא בן הזוג הראשון שלי. במקום העבודה יש בחורה ש"עושה לי עיניים" בתחילההרגשתי מבוכה ופתאום יום בהיר אחד קמתי בבקר ואני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה במושגים רומנטיים. כשאני אומרת שאני לא יכולה לדבר על זה עם אחרית, זה לא בגלל שהיא ממין נקבה, חברי ומשפחתי די ליברליים, חמים ואוהבים. רמזתי על כך לבעלי בחצי פה, אנחנו מאוד קרובים. יש במחשבות עליה אלמנט של בגידה, לכן אני שותקת. בכל אופן אני לא מבינה איך במצא החיים אני נמשכת לאשה שאני אפילו לא מכירה לעומק?

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

הסברת מהי איזו סיבה היא לא זו שבגללה את לא יכולה לדבר עם אחרים על זה, לא הסברת מהי הסיבה עצמה שבגללה את לא יכולה לדבר איתם. בגלל אלמנט הבגידה? את יכולה לדבר עם חברה טובה או באופן תיאורטי על הנושא עם מישהו לא כל כך קרוב אבל שמכיר אותך יורת טוב מאיתנו. בכל אופן, אני חושבת שמעבר לאלמנט הבגידה שמפריע לך, מפריעה לך עצם העובדה ש'פתאום את נמשכת לנשים'. יכול מאוד להיות שזה לא ממש 'פתאום', יכול להיות שזה היה טבוע בך קודם ועוד לא הייתה האשה שעשתה לך את זה או את הצעד הראשון. יכול להיות גם שפתאום זה משהו חדש ומרגש ורק לשם החוויה את חושקת בכך. אמרת שרמזת לבעלך, מה הייתה תגובתו?

odeliaremos

New member
יקירתי זה לא מוזר ../images/Emo42.gif

אני יכולה לתת לך דוגמא את חברה טובה שלי שפתאום התחילה לחשוב על בחורות לפני שנתיים היא אומנם רווקה אבל פתאום היא החליטה אחרי שנה ש לחשיבה לצאת מהארון ומשיחת בנות שהייתה לנו על בנים,חתיכים, ווכל מיני דברים שבנות אוהבות לדבר היה לי קשה לשמוע אותה מדברת על בנות ואהבה. אז תהיי רגועה זה יכול לקרות לכל אחת השאלה היא באמת מה פתאום עכשיו צצות לך בראש מחשבות? אולי סקרנות? אין פה אלמנט בגידה כי לא עשית כלום אני בטוחה שיש אלפי זוגות נשואים שעוברות בראשם מחשבות אנו סה"כ בני אדם לא מכונות. קחי את המן שאת צריכה לנקות את עצמך ולחשוב, כי סה"כ זו חוויה שאני מאמינה שעוברת על הרבה גברים ונשים פה ושם בחייהם, אולי זה הזמן להכניס טיפה יותר עניין בחיי הנישואין שלך לפעמים אנו מקבלים רמזים ולא יודעים לאן לקחת אותם אולי חסר שם משהו שיעביר את האש כי עם הזמן יש שחיקה כזו ואת אולי רואה במחשבה עליה משהו נועז,אחר,חדש בלכ מקרה ספרי לנו על ההתפתחויות ולכי עם המחשבה אבל לא יותר מידי רחוק

k e r e n m

New member
יכול לקרות לכל אחת???../images/Emo3.gif

זהו סקארלט שאת לא יכולה להגיע למסקנה כזו גורפת ביחס לנשים בגלל המקרה של חברתך שהפכה ללסבית?? כל מקרה לגופו,אני לא חושבת להבדיל ממך שלכל אישה עוברת בראש התמונה להיות עם אישה אחרת..
בטח לא כאשר גברים חתיכים עדיין לא נעלמו מהיקום...

odeliaremos

New member
ממי שלי תקשיבי ../images/Emo24.gif

אני רק בעד גברים וכמה שיותר חתיכים יותר טוב, לי אין מחשבות ע לבנות ולו לרגע ממש ממש לא אני רק אמרתי שגם אצל חברה שלי היה לי מוזר לראות איך פתאום הופכים מאוהבת גברים ומתנשקת עם בנות. זה הכל רק ציינתי עובדה ואני בעד הגברים וזה הכי כיף שיש. שבוע טוב מתוקה לך ולכולם

k e r e n m

New member
אם שמת לב..

אני התייחסתי בהודעתי רק למשפט המכליל "זה יכול לקרות לכל אחת"..ולא למה שאת הגבת, זה הכל...

Vdrums

New member
אבל זה כן יכול לקרות

והדגש הוא על יכול לקרות כמו שתאונת דרכים יכולה לקרות לכל אחד. גם אם מישהו הוא נהג מעולה זה יכול לקרות לו וגם אם מישהי חולה על חתיכים יכול להסתובב לה פיוז בראש ולראות דברים בצורה שונה.

בזוז

New member
יש במחשבות עליה אלמנט של בגידה

כי כנראה שאת מתאהבת.. ולהיות מאוהבת במישהו/מישהי אחר/ת זו סוג של בגידה. אבל... מכיוון שהמושא היא בחורה אחרת - יש נטיה לסלחנות בקרב הגברים "הנבגדים". אם בן זוגך ליבראלי ואתם פתוחים אחד עם השני למה שלא תשתפי אותו במה שקורה, את יכולה לצנזר את הרגשות שלך אם לא נח לך אבל כן יכולה לספר לו מה קורה. בעלי - היה מאוד שמח אילו הייתי יכולה להמשך ולהתאהב בנשים - חלומו הרטוב הוא להיות עם 2.

לא ציינת מה היתה תגובת בעלך?

אם בעלך מעוניין להרפתקה משולשת במיטה עם אותה אישה סחתיין, אם הוא רואה זאת בעין לא יפה אז פשוט תיתעלמי מחיזוריה ותשאירי זאת רק במחשבה. זה כמו שאנשים מהישוב, שומרי חוק, לפעמים בא להם הרצון , רק במחשבה לרצוח את הבוס או השכן וכו' אך הם לא עושים זאת וזה נשאר רק כפנטזיה במוח.

king kazabubu

New member
משהו שקראתי שאולי יעזור...

מסתבר שאצל גברים נטייה הומוסקסואלית היא דבר מולד ברוב המקרים, ושאפשר אפילו לראות את זה. זה משהו בגזע המוח. יש הבדל בצורה של גזע המוח בין גברים ונשים. ומסתבר שלהומואים יש גזע מוח דומה לזה של אישה ולא לזה של גבר. ולענייננו... מה שיפה שאין שום הבדל פיזי בין אישה הטרוסקסואלית ללסבית. מחקרים מראים שרוב הנשים יגיעו לשלב מסוים בו יחשבו על קשר רומנטי עם בנות מינן בשלב כלשהו בחייהן. זה נורמלי כעקרון. יכול להיות שהשגרה של חיי הנשואים שלך השפיעה עלייך שאת מחפשת ריגוש מסוים. וזה מאוד מרגש אותך כי זו לא סתם בגידה, זה שינוי ענק, וזה נורא מאתגר ומעניין...

למעלה