היי מתי יוצא הקליפ של שייגעצ "מרלין מונרו"?
D dsol New member 9/11/04 #5 רשום באתר שלהם שהוא יצא ביום ראשון אז ככה שהוא אמור היה לצאת אם הוא באמת יצא לא יודע לא יצא לי לראות עדיין 24 מאז יום שבת
רשום באתר שלהם שהוא יצא ביום ראשון אז ככה שהוא אמור היה לצאת אם הוא באמת יצא לא יודע לא יצא לי לראות עדיין 24 מאז יום שבת
פ פרקשון New member 9/11/04 #6 מי שהיה ביום ראשון תקוע על 24 יודע שהקליפ לא יצא מישהו כמוני למשל ויודע גם שהקליפ יצא ביום חמישי כדברי העורכת של צ'וטטות
מי שהיה ביום ראשון תקוע על 24 יודע שהקליפ לא יצא מישהו כמוני למשל ויודע גם שהקליפ יצא ביום חמישי כדברי העורכת של צ'וטטות
נ ניו יורק רפיח New member 9/11/04 #7 לכל מי שחושב שיצא יום ראשון טועה......סתם אמרו באתר......שאלתי בערוץ 24 ואמרו לי רק יוצא יום חמישי....בשעה 21:00 בתוכנית שפיץ
לכל מי שחושב שיצא יום ראשון טועה......סתם אמרו באתר......שאלתי בערוץ 24 ואמרו לי רק יוצא יום חמישי....בשעה 21:00 בתוכנית שפיץ
פ פרקשון New member 9/11/04 #8 נכון כיף להיות מבין? חח ותן לי להוסיף משהו שכבר רובנו יודעים אני מקווה כשמתחיל שפיץ יש את המוזיקה של "אין לי כוח"
נכון כיף להיות מבין? חח ותן לי להוסיף משהו שכבר רובנו יודעים אני מקווה כשמתחיל שפיץ יש את המוזיקה של "אין לי כוח"
נ ניו יורק רפיח New member 9/11/04 #9 נכון...... כל פעם שאני רואה 24 בשעה של שפיץ פתאום אני שומע אין לי כוח......ואני קופץ וכל פעם זה ככה! ד"א אתמול בלילה היה את הקליפ של עושה ביד.......איזה קליפ חזק!
נכון...... כל פעם שאני רואה 24 בשעה של שפיץ פתאום אני שומע אין לי כוח......ואני קופץ וכל פעם זה ככה! ד"א אתמול בלילה היה את הקליפ של עושה ביד.......איזה קליפ חזק!
פ פרקשון New member 9/11/04 #10 אותו אני זוכר טוב עם המנחה של התכנית מוזיקה של ביפ.. מלפני שנתיים שלוש