היי

לירן 22

New member
היי

אני לירן אני בן 15 ואני מת על סרטי אימה...ובכלל הסרט האהוב עליי הוא צעקה...ונכון הוא לא הכי מפחיד אבל מאוד מעניין לדעתי!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ברוכה הבאה לפורומינו ../images/Emo24.gif

Spiritfall

New member
בוא נפתח דיון.

אני רצינית. אני חייבת לדעת מה מעניין אנשים בצעקה, כי אני לא מצאתי להם פואנטה..

לירן 22

New member
תודה

לדעתי צעקה מעניין בגלל העלילה..שלם שינוי זה ברט עם רוצח אנושי...! וגם המשחק מצויין לדעתי ואממ ויש לו קטעים מותחים!

Spiritfall

New member
את יודעת כמה סרטים כאלה קיימים ?

לא הבנתי מה מיוחד דווקא בצעקה שאין בסרטי רצח אחרים [שכן יש מאות כאלה]

לירן 22

New member
אתה* אני בן..ו..

העלילה מענינית! ונכון זה לא הסרט היחידי אבל אני אוהב איך שסידני נלחמת ברוצח! וגם יש סיבה לרציחות (סיבות אנושיות ) וכן זה סרט שיכול לקרות במציות (בעזרת השם לא אבל עדיין) ולא כמו פרדי קרוגר, גייסון.וכל השאר...זה לא שאני לא אוהב את שאר הסרטים.. אבל פה זה סרט יותר מציאותי ודיי מעניין!

Spiritfall

New member
תראה,

אני לא אתווכח איתך על מה אתה אוהב ומה לא. אבל - שוב, לא חסרים סרטים כאלה. כי לא כל סרטי הרצח זה פרדי וג'ייסון ומשהו דמיוני. יש כל כך הרבה סרטים כן מציאותיים [ואפילו כאלה שמבוססים על סיפורים אמיתיים] וצעקה הוא כלום לעומתם.

uriya1

New member
ברוך הבא ו..../images/Emo36.gif

הצעקה, במילים עדינות, ממש לא מבטא פואנטה של סרט אימה. הוא מטופש ותינוקי וחסר כל קשר וטעם, אבל הדבר היחיד שגרם לי לצפות בכל שלושת סרטי הטרילוגיה [
] הוא קורטני קוקס האלוהית
. השתלבות נעימה
אוריה

לירן 22

New member
אם כבר

צעקה הוא הסרט שיש בו את כל הכללים של סרטי האימה (ראיתי בערוץ VH) ולא סתם הוא נחשב בתןר אחד מסרטי האימה המצליחים של כל הזמנים! ובקשר לקורטני קוקס נכון!!!!

Aimee

New member
אני מסכימה איתך לגמרי

לא הכי מפחיד אבל מאוד מעניין, וגם בשביל סרט אימה, הוא בין היחידים שאני מסוגלת לראות גם מאה פעם ולא יימאס לי, הוא כייפי וצעיר ודי צוחק על סרטי אימה. וגם את השני אהבתי (מבחינת עלילה פחות טוב, אבל ג'רי שם והסוף נחמד) והקטע שיש זכוכית חסינת סאונד- קלאסי.)

למעלה