היי

idooho

New member
היי

אני לא בטוח שהמקרה שלי רלוונטי לפורום הזה אבל אנסה בכל זאת. התגייסתי לפני כחודש, ובבדיקות ביום הגיוס עצמו הורד לי הפרופיל מ-97 ל-72 עקב אוושה בלב. (כלומר קרבי אבל לא חי"ר- שריון תותחנים וכו') הסבירו לי שהבעיה שלי לא משפיעה על הבריאות שלי אבל הצבא לא רוצה להסתכן למקרה ש.. אפשר איכשהו 'להתנדב' לחי"ר? כלומר להעלות את הפרופיל ל-97 או לפחות 82? אם למישהו יש תשובות שישלח לי במסרים כי אני חוזר ביום ראשון בבוקר לביסל"ש ואני לא אראה את ההודעות בפורום. תודה

דיי לא קשור לפורום שלנו...

תשאל בפורום הכללי של המתגייסים. אם המצב שלך תקין ותתעקש, אז תוכל אולי להעלות פרופיל, רק תלוי כמה תתעקש. מהפורום הזה, כן תוכל ללמוד, שאם מתמידים ומתעקשים מספיק, כן מצליחים לקבל את מה ש"אי-אפשר לקבל". בהצלחה לך

TRANSFER

New member
קודם כל.

מה רע בשריון? לפי דעתי שריון זה אחלה חיל. אני עשיתי מאמצים רבים ועדיין עושה כדי להעלות את הפרופיל ולהתגייס לשם. לגבי השאלה- אני ממליץ לך ללכת לרופא פרטי מומחה לב, תסביר לו את המצב, ותבקש ממנו שיתן חוות דעת. תלך עם חוות דעת לוועדה רפואית. וגם שם תנשסה לשכנע אותם שוב להעלות את הפרופיל. זה העצה היחידה שאני יכול לתת לך.

כמו שTRANSFER אמר,

נסה לפנות לרופא פרטי או שתבקש מרופא היחידה שלך זימון לקרדיולוג.

חו"ח בועז ../images/Emo13.gif

אבל מי שהגבתי לו לא יודע שזה השם שלך, אז הגבתי עם הכינוי
.

סיונתו

New member
כן!!!

תשמע בנדוד שלי נולד עם אוושה בלב והוא הצליח להעלות ל-82 והוא עכשיו חובש קרבי בעורב גולני השני גילו אצלו עכשיו אוושה בלב ולא עשו לו כלום תנסה להעלות את זה תוכיח שזה לא משפיע עליך... המון בהצלחה!

סיונתו

New member
תשמע

אם אתה רוצה מוצא"ש אני יכולה לברר לך ממקור ראשון (בשבת זה קצת בעיה...) אבל זה אפשרי וזה נעשה!!!

idooho

New member
אם את יכולה

זה ממש יעזור לי. אבל תעני לי במסרים כי אני חוזר הביתה רק עוד שבועיים. זה ממש חשוב לי תודה!

סיונתו

New member
אוקיי אבל בנתיים

אני יכולה להגיד לך פחות או יותר שתלך לרופא שמטפל בך ותלחץ עליו חזק חזק שיחתום לך זה מה שבנדוד שלי עשה....והוא הצליח... אם אתה במצב תקין ועד היום זה לא עורר אצלך בעיות אז זה לא תהיה בעיה יותר מדי... אני יודעת שאצל בנדוד שלי השני גילו את זה במקרה עכשיו (הוא חצי שנה לפני סוף השירות) ולא עשו עם זה כלום... אז זה תלוי כמה זה משפיע עלייך תברר עם הרופא, תלחץ, שההורים ילחצו אם הרופא חותם לך אז זה בסדר

idooho

New member
לא הבנתי

הרופא שמטפל בי הכוונה לרופא בבסיס או לרופא אזרחי?

למעלה