היי!

היי!

אממ הייתי פה לפני איזה חודש בערך, והצהרתי שאני חדשה אבל מאז לא נכנסתי לפורום... בקיצור, אפשר להגיד שאני חדשה- אני שירה ואני ממש אוהבת את השירים של גרין דיי... יש לי 2 דיסקים שלהם- את דוקי ואת אמריקן אידיוט... יש לי עוד מעט יומולדת, וחברות שלי רוצות לקנות לי עוד דיסק... איזה לדעתכם הכי טוב מכל השאר? -שירה-

נוגה62

New member
welcome!!!

ברוכה הבאה.. לא שמעתי דיסקים אחרים שלהם לא יצא לי עדיין... לכן אני לא יכולה להמליץ לך על כלום.... אבל בעצם אני כן-------כולם טובים.. פשוט תבחרי

BlueBeIl

New member
Nimrod

זה דיסק יפה מאוד ומושקע מאוד. Time of Your Life זה משם, וגם Redundent, ויש גם כל מיני שירים חמודים ומצחיקים כמו שיר שנאה שכמוהו לא שמעת אף פעם (platypus) מן שיר קרקס כזה שהמילים שלו מספרות על זה שבילי ג'ו לובש בגדי בנות, ועוד דברים חמודים ומשעשעים
. ואם את רוצה את יכולה לנסות את הראשונים, הם שונים אבל ממש חמודים
.

Nitzanyo

New member
אני גם מאוד אוהב את נימרוד

יש שם את השיר השני שהוא אחד השירים שאני הכי אוהב בכלל השלושה אלבומים הכי טובים שלהם לדעתי זה דוקי, נמרוד ואמריקן אידיוט אז תבקשי את נימרוד (עולה 80 שקל, היום ראיתי בTOWER RECORDS)

ממ.. תודה! נראה לי שאני

אלך על נמרוד... =]... אבל מה נסגר עם השם שלו? (של האלבום)... יענו זה קשור לשם נמרוד בעברית או שיש לו משמעות אחרת? סתם מתוך עניין... אני עונה רק עכשיו כי לא היה לי זמן להיכנס לפה לפני... *אהמ מבחנים מזוינים בתנ"ך אהמ* -שירה-

BlueBeIl

New member
לא, זה לא כזה ידוע.....

צריך לעשות שרשור "ביטויי גרין דיי" ולהסביר מה כל דבר אומר

למעלה