היי

SHANILIROY

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שאלה../images/Emo35.gif

מי מגיע הערב להופעה ?

אופיפה

New member
../images/Emo68.gifאני, אני!!! ו..

בעלי ושני צאצאינו המתבגרים.. אבל שני, לא שמת תמונה, איך נזהה אותך?

keren arbel

New member
היי

אז ככה , הייתי אתמול בהופעה ברמת גן והיה גדול... ההופעה כרגיל הייתה מדהימה , דויד כרגיל היה מקסים. אבל - פעם ראשונה מזה 10 שנים שאני הולכת להופעות לא מצאתי את דויד אחרי ההופעה! אני לא יכולה לתאר לכם כמה אני מבואסת מזה...רציתי לספר לו על החתונה שלי ולהזמין אותו.ממש באסה. ניר - יש לך מושג איפה יכולתי לראות אותו? ודרך אגב גם אותך לא ראיתי...

מישהו מכיר את הירושלמי שצעק לדיויד

תעשה לי ילד ? ואז דיויד ירד עליו כל ההופעה ?? ההופעה היתה מדהימה ודיויד כרגיל יודע לבדר ולהצחיק בנוסף לכשרון המדהים לנגינה ולשירה ..

קרן יקירתי ...

למרות שהפורום כולו מורכב ממעריצות , בפעם האחרונה שבדקתי אני מעריץ, ברם , אינני זוכר שראיתי את דיויד כנראה הוא מיהר לאנשהו ... אגב גם את ראית את הנזילה מהגג ?

שטויות ...

אז תגידי קרן נהינת מההופעה ?(למרות שאני בטוח שאין איש שלא מסוגל לא להינות ...) גילית פן חדש בדיויד שלא ידעת ?

keren arbel

New member
אז כמו שאמרת

אין מי שלא נהנה... אפילו חבר שלי שהגיע איתי להופעה פעם ראשונה מזה 6.5 שנים שאנחנו יוצאים, אמר שההופעה הייתה מדהימה(ואצלו זה הישג..). מעבר לזה האמת שפן חדש לא גיליתי בהתחשב בזה שאני הולכת להופעות של דויד כבר 10 שנים. כל פעם מחדש הוא מצליח להקסים אותי...

rabenir

New member
בדרך כלל, לאחר ההופעה,

דויד יוצא החוצה, אל הקהל. לפעמים לאחר 10 דק' ולפעמים לאחר 15 דק'. כך היה בר"ג וכך גם היה בעין החורש. ניר

SHANILIROY

New member
היה מדהים כרגיל ...../images/Emo70.gif

היה נחמד לפגוש חברה מהפורום ... פגשתי מישהי שלא ראיתי שנים ההופעה היתה קצרה מהרגיל אבל בסך הכל היה נפלא .

למעלה