היי מה נשמע אצל כולם? ממש מת פה בזמן האחרון...
K keren arbel New member 4/3/05 #4 אז ככה... דיברנו בעבר לארגן איזשהו מפגש של כולנו... מה דעתכם שננסה לעשות עם זה משהו? נראה לי שהגיע הזמן שנפגש.
אז ככה... דיברנו בעבר לארגן איזשהו מפגש של כולנו... מה דעתכם שננסה לעשות עם זה משהו? נראה לי שהגיע הזמן שנפגש.
K keren arbel New member 4/3/05 #5 אז ככה... דיברנו בעבר לארגן איזשהו מפגש של כולנו... מה דעתכם שננסה לעשות עם זה משהו? נראה לי שהגיע הזמן שנפגש.
אז ככה... דיברנו בעבר לארגן איזשהו מפגש של כולנו... מה דעתכם שננסה לעשות עם זה משהו? נראה לי שהגיע הזמן שנפגש.
S SHANILIROY New member 4/3/05 #10 ../images/Emo24.gifהיי חברה אז יאללה בלי הרבה דיבורים , בואו נקבע כבר .... אני מגיעה וכרגיל מתנדבת לארח אתכם אצלי בבית... או היכן שתרצו כל רעיון יתקבל בברכה
../images/Emo24.gifהיי חברה אז יאללה בלי הרבה דיבורים , בואו נקבע כבר .... אני מגיעה וכרגיל מתנדבת לארח אתכם אצלי בבית... או היכן שתרצו כל רעיון יתקבל בברכה
G glitter8 New member 4/3/05 #11 קדימה לעבודה!! מפגש זה אחלה רעיון למרות שאני חדשה פה יחסית... עם צריך עזרה באירגון אשמח! ענבל- תרגישו חופשי 04-9930795 יש לי רעיון אפשר להיפגש ולראות ביחד את הסרט על יהודה עמיחי ודייויד ביי
קדימה לעבודה!! מפגש זה אחלה רעיון למרות שאני חדשה פה יחסית... עם צריך עזרה באירגון אשמח! ענבל- תרגישו חופשי 04-9930795 יש לי רעיון אפשר להיפגש ולראות ביחד את הסרט על יהודה עמיחי ודייויד ביי
S SHANILIROY New member 4/3/05 #14 רעיון מצויין תשלחו לי במסר טלפון כתובת ומייל - ואני אפיץ בין כולם אז קבענו ב 16/3
K keren arbel New member 4/3/05 #16 וואו... השארתי אתכם אתמול עם רעיון, חזרתי עכשיו וכיף לקרוא שהרעיון התקבל בברכה... אז אני באמת מקווה שיצא לנו להיפגש סוף סוף! סוף שבוע מקסים לכולם.
וואו... השארתי אתכם אתמול עם רעיון, חזרתי עכשיו וכיף לקרוא שהרעיון התקבל בברכה... אז אני באמת מקווה שיצא לנו להיפגש סוף סוף! סוף שבוע מקסים לכולם.