היי

word of silence

New member
היי

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני חושבת שזה ממש רעיון טוב לפתוח את הפורום הזה כי תמיכה של אנשים מאותה שכבת גיל יכולה מאוד להועיל אחד לשני לדעתי (ואני מדברת מנסיון). אז גם לי יש הפרעת חרדה (OCD למי שמכיר...) וכבר נמאס לי! אבל נמאס לי לגמרי!!! אני ממש מדאיגה את עצמי כי קרה לא פעם שחשבתי על מוות אבל חשבתי על זה ברצינות. הכנתי כל מה שצריך. וגם הייתה לי כוונה לפגוע בעצמי אבל לא הייתי מסוגלת בסוף.... סתם כי רציתי לשתף....... אני

למות בגלל OCD?!

אני לא יודעת מה הרמה של זה אצלך אבל למות במיוחד בגלל זה באמת אבל באמת לא שווה. יש גם טיפול תרופתי אם זה נורא מפריע לך הלכת להתייעצות עם פסיכיאטר? ורק שתדעי,שאת לא לבד, ואת לא היחידה עם ה-OCD הזה. במבה.

OCD לפעמים מלווה גם בדכאון...

לפעמים מחשבות לא טובות עוברות בראש, אבל צריך לדעת לסלק אותן. שיתפת מישהו בדבריך
היית בטיפול

mulltiie

New member
למות???????. מה זה למות? ../images/Emo13.gif

לא מתים מזה על מה את מדברת?

בא לך לספר על ה- ocd ומה את עושה

נגדו ? יש הרבה מה לעשות בעינין. אולי תספרי קצת ?

nofar901

New member
היי לכולם

אז ככה, הייתי בטיפול ואני עדיין נמצאת בטיפול כבר שנתיים אפילו יותר. טיפול תרופתי גם יש לי רק שגילו שהרמה של התרופות שאני לוקחת גבוהה מדי אז החליטו להוריד לי במינון והמצב שלי גם ככה לא היה הכי טוב באותה תקופה וכשהורידו לי את המינון זה רק התדרדר עוד יותר. אני באמת מקווה שזה יגמר כבר כי באמת שנמאס לי.... אני

word of silence

New member
תיקון טעות

ההודעה שהייתה מקודם של nofar901 היא שלי (WORD OF SILENCE). בטעות זה יצא לי על השם משתמש של אחותי

טיפול ב-CBT

חשוב לשים לב שכשמטפלים ב- ocd, מטפלים בשיטה שנמצאה יעילה נגדו וזו שיטת הטיפול התנהגותית קוגניטיבית, או בשמה הלועזי CBT. זה לא אומר שהטיפול שאת בו לא טוב. זה רק אומר שצריך לבדוק עם ספציפית נגד ה-ocd את עובדת בשיטה הממוקדת הזו כי היא כמעט היחידה שיעילה בנושא זה.

munge88

New member
היי

אני לא יודעת איך זה מתבטא אצלך, אבל מניסיון הדרך הכי טובה להיגמל מאובססיות היא פשוט להחליט להפסיק ולהפסיק, את כל כך סובלת אז פשוט תחליטי שאת לא מוכנה לחיות ככה יותר ותפסיקי, לי זה עבד, בנוסף מאוד עזר לי שהתחילו להבחין בכך, לא אובחנתי או טופלתי אבל ידעתי ממה אני סובלת מהאינטרנט וכשאמא שלי שאלה אותי על כך פשוט החלטתי שאני חייבת להפסיק, והפסקתי.

למעלה