היי

adistolo

New member
היי

היום הייתי פעם ראשונה במדור מתנדבים ואני רק בתחילת התהליך.... כמה זמן זה לוקח ואיזה תפקידים יש...?? כל אינפורמציה תעזור... :)

ברוך הבא ../images/Emo13.gif.

כעקרון, רוב המידע שאתה צריך נמצא במאמרים של הפורום. קרא אותם. בשלב זה או אחר כל אחד ואחד מהם יעזור לך ויענה לך על שאלה אחרת. במידה ותהינה לך עוד שאלות אח"כ, אתה מוזמן לבוא ולשאול אותנו כאן
.

p o i s o n e d

New member
בהצלחה

שלום. אצל כל אחד התהליך לקח זמן שונה. בנושא תפקידים - עדיף שתבדוק מה מעניין אותך ואחרי זה תבדוק אם אתה יכול להתקבל אליו. ומגיע לך קורס הכשרה ואפילו שניים(אני עשיתי שניים)- אבל אני מציע שלא תסתמך על זה- כי לי זה הגיע אחרי שיחה ארוכה ומייגעת עם דרגה גבוהה והמלצת מפקד חמה מאוד על מוטיבציה ורצון וכמובן הרצון שלי לחתום לשלוש שנים ולצאת לקצונה ולפתח קריירה צבאית. בכל מקרה, מגיע לך לפחות קורס אחד אז אל תפסול תפקיד כי הוא דורש קורס ומיונים-זה יסתדר. בהצלחה. "המורעל"

אם אתה לוחם

עם פרופיל 97 שעבר גיבושים. בצה"ל לוקחים ורק אחר-כך מתחילים לשאול שאלות. לפני כמה זמן למשל, עצרו חייל שעלה מרוסיה, הוא שירת ביחידה קרבית מובחרת ונחשב למצטיין. אבל מה...החייל בכלל לא היה יהודי והוא עלה לארץ עם תעודות מזוייפות. אבל בקיצור..הם לוקחים!

למעלה