היי... ! חיפשתי אימוץ, ושלחו אותי לכאן ....
W willo1 New member 21/3/05 #2 חחחח ברוכה הבאה למשפחת פוליקר מה שלומך? איך המרגש? אם תראי פה תמונות של אלוויס אל תיבהלי, זה רק חבר פורום אחד ואנחנו נותנים לו את הכדורים בזמן, אין מה לדאוג.
חחחח ברוכה הבאה למשפחת פוליקר מה שלומך? איך המרגש? אם תראי פה תמונות של אלוויס אל תיבהלי, זה רק חבר פורום אחד ואנחנו נותנים לו את הכדורים בזמן, אין מה לדאוג.
N Nolly New member 21/3/05 #3 חחח אין בעיה עם אלביס.. אלא אם כן מישהו מאמין שהוא זה אלביס או ראה אותו בקניון ביום שלישי שעבר
ה ה ב ת ש ל ה ש כ ן New member 22/3/05 #5 אז זהו, נועה, שיש כאן מישהו כזה... וחוץ מזה- ברוכהההההה הבאההההה!! מאמצים אותך לחיקנו בשמחה כפי שהבטחתי!!!
אז זהו, נועה, שיש כאן מישהו כזה... וחוץ מזה- ברוכהההההה הבאההההה!! מאמצים אותך לחיקנו בשמחה כפי שהבטחתי!!!
פ פוליקר New member 22/3/05 #8 שלום שלום אל תתרגשי, אני לא פוליקר כי אם כן זה היה "ששלוום שששלללוםםם" סתם ססתם, אני גם ממעריצי פוליקר ונחמד שהצטרפת כי כמה שיותר- יותר טוב
שלום שלום אל תתרגשי, אני לא פוליקר כי אם כן זה היה "ששלוום שששלללוםםם" סתם ססתם, אני גם ממעריצי פוליקר ונחמד שהצטרפת כי כמה שיותר- יותר טוב