היי...

t w i x i t

New member
היי...

אז לפני כמה ימים עברתי את הטיפול ה-3... ורק מהטיפול הזה התחלתי להרגיש לא כל כך טוב.... (בשניים הראשונים הרגשתי מצויין). יש לי גלי חום מטורפים, אני ישנה משהו כמו 10 שעות מתעוררת ואחרי שעה שוב פעם עייפה, אין לי כוח לכלום. ואין לי תאבון בכלל ! אני רק חושבת על אוכל ונהיית לי בחילה. ככה זה ? אוף אני מרגישה כאילו זאת בכלל לא אני, כאילו זה לא הגוף שלי.

היי

קחי את הזמן. תנוחי, ובמידת הצורך ניתן לבקש תרופות נגד בחילה. עוד כמה ימים את תתאוששי ויהיה בסדר. תרגישי טוב

מיליתו

New member
הי לך....

התחושה הזו של "זו לא אני וזה לא הגוף שלי" מאוד מוכרת לי. אני מכירה את עצמי כטיפוס פעיל מאוד וספורטיבי. הייתי מדריכת אירובי עד לפני שנה. הייתי קמה ב5 בבוקר ועושה אימוני כושר פרטיים, אחר כך נוסעת ואוניברסיטה ללימודים כל היום, ומשם ללמד בחוגים, חוזרת הביתה בערב לעשות שיעורים... עכשיו אני בקושי עולה 10 מדרגות... ישנה 12 שעות ביממה, מלאה סימנים כחולים, ירדתי בערך 5 קילו בחודשים האחרונים... אבל יש לי סוד בשבילך (בתור מישהי שקיבלה טיפולים והפסיקה וקיבלה שוב והפסיקה...). ברגע שמסיימים את הטיפול - הכל חוזר. אני זוכרת שממש הופתעתי כשהפסקתי טיפולים לפני כמה זמן (ולפני שהתחלתי שוב), שיש לי כוח לרוץ בעליה, וללמוד ולקום מוקדם, ולצאת לבלות. כל כך נהנתי מזה - פתאום נזכרים שיש חיים, וזה כל כך כיף. מעריכים כל רגע ממה שקודם נראה מובן מאליו. חכי עוד קצת - הכיף שלך עוד יגיע.

שלום לך

מה איתך? אני די מזדהה עם מה שאת מרגישה. גם אני עובר את זה כרגע בטיפולים. אם את זוכרת בהתחלה כשבאת לפה ושאלת על מסיבות וכדומה, כתבתי לך שאת כבר תרגישי מה מתאים לך ומה לא כי הגוף שלך יחלש מאוד וגם החשק למסיבות וכאלו ירד. בכל מקרה מניסיוני האישי אצלי כשבוע וחצי לאחר הטיפול רוב הסימפטומים המעצבנים האלו של עיפות חולשה וחום נעלמים ויש לי 3-4 ימים ליהנות עד לטיפול הבא... מקווה שגם אצלך זה כך. עוד משהו מעניין- אני בזמן האחרון 'התרגלתי' לטיפול והחולשה שאיפיינה אותי בתחילה יורדת ופוחתת, אני די חי ומקיים סדר יום תקין גם לאחר הטיפול, וגם הבחילות פחתו ונעלמו קצת (אני גם לא אוכל כל דבר, רק מה שמתאים כדי לא לגרות את הגוף כנגד הטיפול) לדעתי גם את תעברי את המסלול הזה ועוד 'תתרגלי' לטיפול הזה. תהיי בריאה בריאה בריאה במהרה ביי לך ולכולם

למעלה