היי[:

היי[:

במקרה נקלעתי לפורום הזה,רק עכשיו התחלתי לשייך את השירים שהכרתי לQueen ונתתם לי חשק להתחיל להכיר אותם[: אז יש כמה שאלות לי אליכם-מתי נוסדה הלהקה? מי מהלקה נפטר ולמה? מי חברי הלהקה? כמה אלבומים הם הוציאו?

dingaleboom

New member
הלהקה נוסדה רשמית

ב-1971, אם אני לא טועה, והאלבום הראשון יצא לקראת 1973. היו בה ארבעה חברים: FREDDIE MERCURY, הסולן, שנפטר מסיבוכים של מחלת האיידס ב-1991, BRIAN MAY, הגיטריסט, JOHN DEACON, הבסיסט, ROGER TAYLOR, המתופף. סה"כ אלבומים מוזיקליים (ז"א, לא כולל הופעות חיות בכל מיני מקומות, אלא אלבומי אולפן), יצאו 15 אלבומים (כולל פלאש גורדון). הכי קל לחפש בגוגל מידע כללי, לא חסרים אתרים שמוקדשים ללהקה.

B a m B a m

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

ספרי על עצמך...

תודה[:

מה יש כבר לספר על עצמי? בת 15 כיתה י' מאזור המרכז התחלתי להחישף לכל הרוק הזה בשלב די מאוחר[שנה שעברה] ואני קצת הרבה מושפעת מכל מיני אנשים. עכשיו אני במין הרגשה שכל הזמן חייתי בתוך בועה של פופ.. תמיד שמעתי על קווין, אבל זה לא ממש עיניין אותי. לאחרונה שמעתי כל מיני שירים שלהם אבל רק עכשיו התחלתי לקשר. וכן,גם אבאשלי אוהב אותם.. הוא העביר לי שירים שלהם בלי שידעתי שזה הם. מעניין אם גמאני אמצא כל מיני אוצרות שלהם.

תודה תודה תודה[:

ואממ..סיפרתי על עצמי שם^^ יש רק שם סיפור חלקי,אבל אני בטוחה שזה לא יפריע לאפאחד Short and Sweet

Red Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שתיהני.

למעלה