היי יש לי בקשה, אני צריכה לדעת איך ואיפה התחילה אמנות האוריגמי, כל דבר יכול לעזור לי... תודה רבה :)
M M a L i i i New member 8/4/05 #1 היי יש לי בקשה, אני צריכה לדעת איך ואיפה התחילה אמנות האוריגמי, כל דבר יכול לעזור לי... תודה רבה
ג גילה או New member 9/4/05 #4 אז ככה: 1.בנוסף לעבודה ,בעל ,3 ילדים כלב ודגים אני נהנית לשוטט באינטרנט ולקרוא חומר על אוריגמי. 2.אני אוהבת לחלק את הידע שלי עם אחרים. בכל אופן יש גם שאלות מידי פעם שאין לי תשובה מתאימה.
אז ככה: 1.בנוסף לעבודה ,בעל ,3 ילדים כלב ודגים אני נהנית לשוטט באינטרנט ולקרוא חומר על אוריגמי. 2.אני אוהבת לחלק את הידע שלי עם אחרים. בכל אופן יש גם שאלות מידי פעם שאין לי תשובה מתאימה.
B bshuval New member 10/4/05 #6 תסתכלי בהיסטוריה של הפורום בעבר מירי העלתה מאמר שהיא הכינה על ההיסטוריה של האוריגאמי. מעבר לזה, הכל באנגלית ותאלצי לתרגם לבד לשימוש שלך.
תסתכלי בהיסטוריה של הפורום בעבר מירי העלתה מאמר שהיא הכינה על ההיסטוריה של האוריגאמי. מעבר לזה, הכל באנגלית ותאלצי לתרגם לבד לשימוש שלך.
S snirliat New member 11/4/05 #7 לא הצלחתי למצוא בארכיון מישהו יכול לעזור לי עם ההיסטוריה של האוריגמי?
G giladznaor New member 14/4/05 #8 יש מאמר בעברית, באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי. בוחרים למעלה "מאמרים", ומצד ימין בוחרים במאמר המתאים www.origami.co.il
יש מאמר בעברית, באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי. בוחרים למעלה "מאמרים", ומצד ימין בוחרים במאמר המתאים www.origami.co.il