היי

היי

אני בת 15 לומדת בכיתה ט' אני מרגישה שאנחנו לא ממש מתקדמים באנגלית: אוצר מילים, דקדוק, שפה וכו'. הייתי רוצה עצות וטיפים ללימוד אוצר מילים. ואני רוצה ללכת לקורס לשיפור ולחיזוק אנגלית בקיץ שיתאים לרמתי ללימוד אוצר מילים ודקדוק. האם אתם מכירים מקום עם קורס לבני נוער בגילי לשיפור בחיפה? תודה מראש

אוצר מילים באנגלית אלמוג - עזרה ??

יש דרכים שונות :
קריאת ספרים ברמה טיפ טיפה מעל למה שאת יכולה. לקרוא כאילו שאת מבינה הכל, לאט לאט, תביני יותר. בעמוד הראשון ייראה לך שכלום לא מובן, אך בהמשך... תוכלי להבין. אם יש בעיה, אפשר בעמודים הראשונים לחפש מלה שתים שלוש, ואחר כך לתת לסיפור לזרום כך שתוכלי להבין ולרכוש אוצר מילים בלי לשים לב.
למצוא מילים שאת רוצה להבין - להבין את הפירוש, ולכתוב אותם מספר פעמים, להיבחן עליהן. בעניין של לימוד בחיפה, אולי אלמוג יכולה לתת עזרה לאן לפנות.

FOR THE LD

New member
ספרים ללימוד עצמי

ישנה הוצאת ספרים ותיקה ומעולה לספרי אנגלית - אריק כהן - יש להם מכל וכל, כולל ספרי קריאה ברמות שונות, כמו גם חוברות ללימוד עצמי בתחומים שונים (אוצר מילים, דקדוק וכו'). את צריכה לחפש את המקום שבו יושבת ההוצאה (הסניף המרכזי), ופשוט לטייל לך בין ים הספרים והחוברות, או להיעזר ביועצים שעובדים במקום, בכדי למצוא את מבוקשך. אני עשיתי זאת לפני בחינת הבגרות באנגלית, וזה מ א ו ד עזר לי! !GOOD LUCK

papylove

New member
לימוד אנגלית

מלבד מה שהציעו כאן ישנה האפשרות של לימוד בוול סטריט אמנם יקר שם כל קורס (כל קורס זאת רמה מסוימת)שתי חברות שלי למדו שם אנגלית כאשר כל אחת ברמה אחרת ושתיהן היום דוברות אנגלית טוב גם דוברות וגם מבינות. את יש בית הספר לשפות של האוניברסיטה וגם של האוניברסיטה הפתוחה. את יכולה לברר בלב המפרץ יש שם את היחידה ללימודי חוץ של האוניברסיטה גם שם יש. אפשר לקחת מורה שתעזור לך לקדם את עצמך אפילו סטודנטית שלומדת לימודי אנגלית או סטודנטית שמסיימת לימודים (הם בדרך כלל לוקחות פחות כסף). אפשר גם לפתוח ערוץ בטלויזיה שדובר אנגלית ללא תרגום (מי שיש לו יס או הוט יש כמה ערוצים ללא תרגום)ופשוט להאזין בסופו של דבר תלמדי המון מילים. בהצלחה

למעלה