היי...

היי...

היי אנשים..אני חדשה פה בפורום.. אני ממש ממש ממש ממש ממש חולה על ג'סטין המושלם שילי.... יש לכם תמונות שלו לרקע של השולחן עבודה? בבקשה...! הנה תמונה מעלפת של המושלם שלי!!! קבלו....ותגיבו! *יש מצב שאי פעם הוא יבוא לארץ?? *תגידו בסוף הוא לא התחתן עם קמרון? מה היא באמת בוגדת בו?

RJlake

New member
היי עדן וברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

אז ככה התמונה בהחלט מעלפת!!
ואממ לפי איך שזה נראה כרגע לא ממש נראה שג'סטין יגיע לארץ מהסיבה הפשוטה שאין לו מה לעשות פה.... ולא ג'סטין וקמרון לא התחתנו בסוף והיא גם לא בוגדת בו היה לנו דיון קטן עם הכתבות והתמונות כמה הודעות למטה... ובקשר לתמונות אז יש מלא מלא תמונות של ג'סטין בגלריה!! ובכול זאת הנה כמה תמונות...

RJlake

New member
אגב ספרי קצת על עצמך בת כמה? מאיפה?

אני נועם מירושלים מקווה שתהיה לך השתלבות מהירה!!!

morg77

New member
בורכה הבאה עדן!!!../images/Emo24.gif

היי קוראים לי מור ואני בת 14 משוהם!!! ספרי קצת על עמצך גם.. אגב נועם רגע יפהה..

ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!

קוראים לי אריאנה אבייב ואני בת 15 באור עקיבא!! מקווה שתישתלבי מהר מאוד פה!

Shiri from the block

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif למישי יש את התמונה המקורית של ג'סטין הגדול יותר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

Shiri from the block

Active member
לאא, למה שאת שמת../images/Emo7.gif ברקע של ג'סטין, התכוונתי אם יש למישי את התמונה שרואים אותו בגדול, בנפרד, כאילו את התמונה המקורית... מקווה שזה יותר מובן../images/Emo12.gif

ברוכית!!!../images/Emo24.gif

אני ליה בת 15 מבת ים
ג'סטין באמת מושלם חחח
מקווה שתהני פה.!

ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני מיכל- תהני פה. -תמיד יש מצב שהוא יבוא לארץ.. אני מניחה שאם הוא יצא בטורים נוספים והוא יצליח פה אז כן.. -והשמועות אומרות שהוא התחתן עם קמרון.. הקטע על הבגידה לא נראה לי נכוןP:

למעלה