היי :)

Forest Girl

New member
היי :)

אני טסה השבוע ללונדון באל על, וכתוב באתר של אל על שהמטוס יהיה 747-400. יש סיכוי שזה בסופו של דבר יהיה מטוס אחר? למשל, 747-200? כי אני ממש לא מעוניינת ואפילו מפחדת לטוס ב-200, ובונה על זה שזה יהיה 400...

boiler1

New member
היי יערה

לפי מה שידוע לי אין נכון לעכשיו 742 שעושה את קו לונדון באופן קבוע,ובכלל אין כמעט 742 שטסים נוסעים קבוע....מה שכן זה יכול להשתנות ל762 או אפילו אחד מה737 אין לך מה לפחד... טוסי,תבלי ותחזרי עם חיוך...

e dor

New member
בחברות התעופה

המטוס תמיד יכול להשתנות בהתאם לצרכים, אך בלונדון זה בדר"כ 742 או 744 ולכן אם כתבו 744 אז זה מה שצריך ולא את ה-742 (כמות נוסעים ושיבוץ מטוסים). כך שאת יכולה לסוע בראש שקט. טיסה נעימה וחופשה מהנה !

Forest Girl

New member
תודה לשניכם על התשובות,

הרגעתם אותי

gilgor

New member
מה זאת אמרת אין 742 שטס?

היום בבוקר המריא AXH ללונדון טיסה 315 וחוזר היום עם סבא וסבתא שלי במקרה... ב22:20.

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifה 747-200 עושה את הקו ללונדון

קבוע למדי בבוקר 315. המטוס הוא AXH ומתצפית, הוא אמין למדי, יוצא לרוב בזמן. בניגוד לשנה שעברה כששרת בקו AXQ ז"ל שהיה מלא בתקלות. בערב 317 לרוב 747-400. כמובן גם ה 777. בקו זה אל על לא משנים מטוס אם רשום(להוציא תקלות כמובן). טיסה נעימה

gilgor

New member
בימיש שישי את 315 עושה

767-200 ברוב המקרים ונשאר לישון בהיטרו כל השבת וחוזר בבוקר של ראשון כ318. יש מקירם גם ש317 זה 767.

Forest Girl

New member
זה מטוס ישן, עם המון תקלות

ויש לי פחד טיסות די רציני, ולטוס ב-200 רק יחמיר אותו... אני מעדיפה להמנע.

Forest Girl

New member
ועוד שאלה :]

אני יודעת שאסור לשמוע דיסקמן בטיסה, אבל מה לגבי אייפוד?

motish3

New member
מבררים עם הצוות

ה 200 מאוד מפחיד אבל הבחור הזה טס באלעל מ-1979. יש לו תקלות של מטוס ישן אך עדיין הוא סוס עבודה רציני בצי של אלעל. מקווה בשבילך שתטוסי ב744 או 762, חדשים, נוחים ובטוחים יותר. אם תטוסי ב 742 תנסי להנות גם כן מהחוויה, מטוס כזה לא נראה עוד הרבה זמן בשמיים (מוציאים אותם לאט לאט מהשירות בארץ ובחלק מהעולם). כל מכשיר חשמלי שאת רוצה להפעיל ואת לא בטוחה לגביו תשאלי את הצוות, הם בד"כ מאפשרים (כמובן לא במהלך ההמראה והנחיתה). טיסה נעימה!

למעלה